ERHAN AKSAY EXPO KÖRFEZ GRUBUNDA ŞAMPİYON İSKENDERUN 5 TEMMUZ

  • Eklenme Tarihi :19.07.2022 | 09:39
  • Muhabir :

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın talimatlarıyla her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen 36. Erhan Aksay EXPO futbol turnuvası Körfez grubu Karaağaç sahasında yapılan final karşılaşmasıyla sonuçlandı.

ERHAN AKSAY EXPO KÖRFEZ GRUBUNDA ŞAMPİYON İSKENDERUN 5 TEMMUZ

Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakada Erzin Belediye Veteranlar takımını 3-2 mağlup eden İskenderun 5 Temmuz Spor şampiyon oldu. Batuhan Şahin, Onur Dönmez ile Soner Karatan'ın yönettiği karşılaşmada Şampiyon İskenderun 5 Temmuz Spor'un 3 golünü de Evren Kalaç, Erzin Belediye Veteranlar takımının gollerini de İsmet Karadurmuş ile Emre Ertaç attı.

Karşılaşmayı İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İskenderun Gençlik ve Spor ilçe müdürü Ali Ferit Gündel, Erzin İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hanifi Demirkıran, Erzin İlçe Milli eğitim Müdürü Erhan Kenanoğlu'nun yanı sıra, Belediye Meclis üyeleri ile kalabalık sporsever izledi.

BEYDİLLİ İLE GÜLLÜ BAŞARILAR DİLEDİ

Dereceye giren takımlara ödüllerini HBB 2. Bölge Koordinatörü Serhat Beydilli, HBB 2. Bölge Müdürü Selçuk Güllü, Palmiye Hastanesi Başhekimi Yılmaz Şahutoğlu verirken, protokol üyeleri tüm sporcuları tebrik etti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'da Şampiyon İskenderun 5 Temmuz'a baklava ikramında bulundu. Başkan Tosyalı, karşılaşma öncesi final oynayan her iki takıma da başarılar diledi.

GEÇMİŞ OLSUN PANKARTI

Final karşılaşması öncesinde her iki takım sahaya, eşleri tedavi gören Eray Özdemir ile Ayhan Dik'e geçmiş olsun pankartı ile çıktı. (Haber Merkezi)

Haberin Videosu