DÖNER SALONU HİZMETE GİRDİ

  • Eklenme Tarihi :10.06.2022 | 09:26
  • Muhabir :

Alanya’daki şubesinin ardından 14 yıl sonra ikinci şubesini İskenderun’a taşıyan Senem Ev Yemekleri ve Döner Salonu, gerçekleştirilen açılış töreni ile kent halkının hizmetine girdi.

DÖNER SALONU HİZMETE GİRDİ

Restoranın açılış kurdelesini İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, İskenderun Belediyesi eski Başkanlarından Mete Aslan, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Yeter ile işletme sahipleri Sedat ve Hatim Deveci birlikte kesti.

 

Restoranın kent halkına hayırlı olmasını temenni eden Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, restoran sahiplerine de hayırlı kazançlar diledi.

2008 yılından bu yana sektörde hizmet veren, Alanya’daki şubesinin ardından ikinci şubesini İskenderun’a açan Senem Ev Yemekleri ve Döner Salonu, sektöre oldukça iddialı giriş yaptı. Sektördeki 14 yıllık deneyimi ile İskenderunluların hizmetine giren Senem Ev Yemekleri ve Döner Salonu işletmecileri Sedat ve Hatim Deveci, lezzet ve kaliteden ödün vermeden hijyen kurallarına uygun bir ortamda kent halkının hizmetinde olduklarını ifade ettiler. (Haber Merkezi)