DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

  • Eklenme Tarihi :26.11.2022 | 03:07
  • Muhabir :

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarete Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sedat İskenderoğlu’nun yanı sıra DGC yönetim kurulu ve üyeleri Dörtyol Manşet Gazetesi Sahibi Kazım Yıldırım, İlk Kurşun Gazetesi ve İhlas Haber Ajansı Muhabiri Necati İvgin, Anadolu Ajansı Serbest Muhabiri Halis Kalkan, Payas Haber Ajansı sahibi Ferit Savaş, Demirören Haber Ajansı Erzin Muhabiri Mehmet Soyer, Hatay Meşale Gazetesi Köşe Yazarı Süleyman Göksu katıldı.

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti heyetini makamında ağırlayan İlçe Emniyet Müdürü Kenan Bilyeli basın mensupları ile tanıştıktan sonra, yapılan ziyaretten memnunluk duyduğunu ifade etti. Bilyeli, daha önce İl Emniyet Müdürlüğünde birçok birimde görevler de bulunduğunu, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü olarak görev yaptığı sırada Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirildiğini ifade ederek, kendilerine verilen asayiş, güvenlik gibi kolluk kuvvetleri yetkilerini hizmetlerin yürütülmesi ve ilçe halkının huzuru ve güveni için gece gündüz demeden en iyi şekilde sağlamak için çalışacaklarını belirtti.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sedat İskenderoğlu ise, Cemiyet olarak ilçe emniyet müdürlüğü tarafından yürütülen hizmet ve çalışmalara her zaman destek olacaklarının kaydetti.