Çocuklarımız En Güçlü Yarınlarımızdır - Hatay Gazetesi

Çocuklarımız En Güçlü Yarınlarımızdır

  • Eklenme Tarihi :13.04.2025 | 10:45
  • Muhabir :Haber Merkezi

Çocuklarımız En Güçlü Yarınlarımızdır

Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın Eşi Esra Masatlı, bilgiyle donanan ve sporla tamamlanan çocukların en güçlü yarınları olduğunu söyledi.

Esra Masatlı. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz, Hatay Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Gül Ergüner ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Antakya Serdar Demir Çocuk Evleri Sitesi’nde devletin koruması altındaki çocuklarla bir araya geldi.

Hatay Valiliği tarafından yürütülen “Yüreğimizdeki Işık Projesi” kapsamında düzenlenen etkinlikte kitap okuma yarışmasında dereceye giren çocuklara,  başarılarının takdiri ve okuma alışkanlığının teşvik edilmesi için ödülleri verildi.

Ayrıca, çocukların bedensel ve sosyal gelişimlerini desteklemek amacıyla voleybol ve badminton müsabakalarının da gerçekleştirildiği etkinlikte Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın eşi Esra Masatlı  tüm çocuklara teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Masatı, “Bilgiyle donanan ve sporla tamamlanan çocuklarımız en güçlü yarınlarımızdır.” dedi.