Ekinci Atatürk Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan “Canlandırma Sergisi” düzenlenen törenle açıldı. Serginin açılış törenine Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Şube Müdürleri Kubilay Kurt ve Hüdaverdi Yaylacı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Törende konuşan Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen; “Ekinci Atatürk Ortaokulu öğrencilerimizin, dünyanın en ünlü sanat eserlerini kendi bakış açılarıyla yeniden yorumlayıp sergilemeleri bizleri oldukça gururlandırdı. Bu çalışmalar, çocuklarımızın sanata, tarihe ve estetiğe olan ilgisini pekiştirirken, yaratıcı düşünme yetilerini de ortaya çıkarıyor” şeklinde konuştu.
Sergide, ünlü ressam ve heykeltraşların çalışmalarından ilham alınarak oluşturulan pek çok eser sergilendi.
Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Tecimen, serginin hazırlanmasında emeği geçen değerli öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ederek, bu gibi çalışmaların artarak devam etmesini temenni etti.