ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

  • Eklenme Tarihi :03.11.2022 | 12:34
  • Muhabir :

Türk Metal Sendikası İskenderun 1 Nolu Şube Başkanı Çakıl Varan ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

Türk Metal Sendikası İskenderun 1Nolu Şube Başkanı Çakıl Varan ve yönetimini, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri nezaketle karşıladılar. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek, “İTSO olarak seçimlerimizi gerçekleştirdik. Oda olarak yeni yönetim ve meclisimiz görevine başladı. İskenderun Türkiye’nin önemli sanayi ve liman  şehirlerinden biri konumunda. İTSO olarak bölgemiz ekonomisine değer katacak projelerin hayata geçirilmesi noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, bölgemiz ekonomisindeki son gelişmeler, işçi-işveren ve sendikal çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. Türk Metal Sendikası İskenderun 1 Nolu Şube Başkanı Çakıl Varan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcısı Mahir Taner, İTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Nedim Şaban, Levent Çam, Ali Çitanak, Yılmaz Çağan, İTSO  Meclis üyeleri, Çağrı Aytaş, Süleyman Kurtoğlu İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı. Ziyaret günü anısına karşılıklı plaket takdimi ile son buldu.