CAHİT AŞKAR DÖNEMİ

  • Eklenme Tarihi :18.04.2022 | 10:05
  • Muhabir :

Yayladağı İlçesi’nde faaliyet gösteren Büyük Yayladağı Tütün Üretim ve Pazarlama Kooperatifi’nde yapılan olağan genel kurul sonrasında başkanlığa Cahit Aşkar getirildi.

CAHİT AŞKAR DÖNEMİ

Yayladağı İlçesi’nde faaliyet gösteren Büyük Yayladağı Tütün Üretim ve Pazarlama Kooperatifi’nin 15 Nisan 2022 Cuma günü saat 12.00’da olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Toplantı yeter sayısının sağlanmasının ardından eski başkan Devrim Kına tarafından açıldı. Gündem maddeleri gereğince Divan Heyeti Başkanlığı’na Hanifi Uğurlu, üyeliğe Paşa Karataş seçilirken, Bakanlık Temsilcileri Murat Palta ve Özlem Özkaya da hazır bulundu. 

Tek liste ile gidilen olağan genel kurulda gündem maddelerinde yer alan Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetim Kurulu Raporu, 2021 Yılı Bilanço ve Gelir-Gider Hesapları okunarak oybirliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin kabul edilmesinin ardından tek liste ile gidilen seçimde Büyük Yayladağı Tütün Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Başkanlığı’na Cahit Aşkar, Yönetim Kurulu Üyeliklerine Cuma Kaya ve Turgut Yaşlak seçilirken, Denetim Kurulu Başkanlığı’na Hüseyin Devrim Kına, üyeliklere ise Mehmet Çetin ve Abdullah Öztürk seçildiler. (Haber Merkezi)