BOHŞİN MUHTARI GÜLERYÜZ’DEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

  • Eklenme Tarihi :26.01.2023 | 12:28
  • Muhabir :

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), temiz, sağlıklı ve güçlü su iletimini sağlamak adına hayata geçirdiği projelerde çalışmalarını sürdürüyor.

BOHŞİN MUHTARI GÜLERYÜZ’DEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Antakya ilçesine bağlı Bohşin Mahallesi’nde yeni yerleşim yerlerinin içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla çalışmalar gerçekleştiren HATSU Genel Müdürlüğü, 800 metre içme suyu hattı inşa çalışması yapıldığını belirtti.

Hayata geçirilen projeler sayesinde il genelinde işlevini yitirmiş, su kayıpları olan ve gayri sıhhi borularda yenileme çalışması gerçekleştirildiğinin de altını çizen HATSU, söz konusu çalışmada 1 kamyon, 1 kepçe ve 4 personelin görev aldığını bildirdi.

Mahalle sakinleri adına düşüncelerini HATSU mikrofonuna dile getiren Bohşin Mahalle Muhtarı Yusuf Güleryüz şu ifadelere yer verdi: ‘’Temel ihtiyaçlarımızdan olan içme suyu hatlarımız birer birer faaliyete geçiyor. Yeni yerleşim yerlerimizde içme suyu hattı olmadığından dolayı müracaatımızı yaptık, sağolsun genel müdürümüz direk bize cevap verdi. Şuan şebekemiz döşeniyor. Öncelikle bize hizmet sunan değerli Hatay Büyükşehir Belediye Başkanım Sn. Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HATSU Genel Müdürüm Sn. İkbal Polat’a şahsım ve mahallem adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” (Haber Merkezi)