22.Uluslararası İstanbul Gastronomi Mutfak Günleri Festivali’ne ilk kez katılmalarına rağmen büyük bir başarıya imza atan Belen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri, kazandıkları 3 Altın, 5 Gümüş ve 1 Bronz madalya ile Belen’in gururu oldu.
Festivalde ilçeyi başarıyla temsil eden genç şefler ve öğretmenleri, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette öğrencilerin elde ettiği başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gül, hem öğrencileri hem de öğretmenlerini tebrik etti.
Başkan İbrahim Gül, yaptığı açıklamada; azimleri, disiplinleri ve mesleklerine olan tutkularıyla önemli bir başarıya imza atan gençlerin, gelecekte gastronomi alanında çok daha büyük başarılara ulaşacaklarına olan inancını vurguladı. Gençlerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Başkan Gül, eğitim ve başarı yolculuklarında desteklerinin süreceğini ifade etti.