ARSUZ’DA TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

  • Eklenme Tarihi :22.04.2022 | 10:45
  • Muhabir :

Arsuz’da Turizm Haftası dolayısı ile kutlama etkinliği gerçekleştirildi.

ARSUZ’DA TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

 Arsuz Lion King  Apart Otelde  gerçekleşen etkinliğe Arsuz Kaymakamı  Hacı Hasan Gökpınar, Arsuz Belediye Başkanı Dr.Asaf Güven, Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan,  Arsuz Belediye Meclis Üyeleri Lokman Canımoğlu, Mehmet Hocaoğlu, Konacık  Mahallesi Muhtarı Mehmet Bekçi , STK başkanları Adnan Ağır ,Tuğba Kara, Gökpınar Zeytindalı Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Bşk. Ve yönetim kurulu üyeleri ,  apart ve otel işletmecileri ,işadamı İsmail Koç, Yener eğitim kurumu, Turizme gönül vermiş   Arsuz sevdalıları , derneğimizin yönetim kurulu ,kadın kolları başkanımız, Spor komisyon başkanımız,Sanat komisyon başkanımız , ve işletme  sahipleri katıldı.

Toplantıda konuşan Arsuz  Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, turizm konusunda  alt yapının önemine değinerek Tarihi ve doğal güzelliklere sahip çıkmanın yanısıra turizmde esas olan vizyon olduğunu belirterek Arsuz’da Turizm Konseyi oluşması için gerekli çalışmaların yapılacağını  belirtti.

  Arsuz  Belediye Başkanı Tahir Güven’de  sorulan soruları yanıtlayarak , turizm konusunda yaptıkları çalışmaları ifade ederek bize düşen tüm görevleri yaptıklarını ifade etti.

Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan’da yaptığı konuşmada, ülkemizde turizm bilincini geliştirmek ve iç turizmi canlandırmak yurttaşlarımızın turizm hareketlerine katılımlarını sağlamak konusunda yapılan çalışmalarla ilgi bilgi sunarak Turizm konseyinin  ve Arsuz için bir marka oluşmasının  önemine değindi.

  Güzel sohbet havasında geçen toplantı amacına uygun olarak tamamlandı. (Haber Merkezi)