Altınözü’nde Karne Coşkusu - Hatay Gazetesi

Altınözü’nde Karne Coşkusu

  • Eklenme Tarihi :22.06.2025 | 00:37
  • Muhabir :Haber Merkezi

Altınözü’nde Karne Coşkusu

2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Altınözü’nde karne heyecanı yaşandı. İlçede öğrenim gören 21 bin 750 öğrenci, bugün karne alarak yaz tatiline merhaba dedi. Hatay genelinde ise 1416 okulda toplam 398 bin 338 öğrenci için yaz tatili resmen başladı.

Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, öğrencilerin bu özel günlerine ortak olmak amacıyla Hanyolu İlkokulu’nda düzenlenen karne programına katıldı. Kaymakam Sert’e programda ilçe protokolü ve kurum amirleri de eşlik etti.

Karne töreninde öğrencilere karnelerini bizzat takdim eden Kaymakam Sert, geleceğin teminatı olarak nitelendirdiği çocukları tebrik etti. Sert, “Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor, öğretmenlerimize ve velilerimize emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Hepinize güzel, dinlendirici bir tatil diliyorum” ifadelerini kullandı.