Altınözü’nde İlk Gün Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Verildi - Hatay Gazetesi

Altınözü’nde İlk Gün Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Verildi

  • Eklenme Tarihi :21.02.2026 | 12:49
  • Muhabir :Haber Merkezi

Altınözü’nde İlk Gün Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Verildi

Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen iftar programı, Altınözü Zeytin Cafe & Restaurant’ta gerçekleştirildi. Aziz şehitlerin aileleri ile kahraman gaziler onuruna düzenlenen programa ilçe protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda; Altınözü Kaymakamı Efecan Şahin, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Hakan Dönmez, MHP Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk, AK Parti Altınözü Kadın Kolları Başkanı Hülya Aydın, kurum müdürleri ve davetliler hazır bulundu.

İftar programında konuşan Belediye Başkanı Rıfat Sarı, şehit aileleri ve gazilerle aynı sofrayı paylaşmanın anlamlı olduğunu belirterek, “Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli ailelerimiz ve kahraman gazilerimizle iftar sofrasında bir araya geldik. Kaymakamlığımız ve Belediyemiz himayelerinde düzenlenen programda; İlçe Kaymakamımız Sayın Efecan Şahin, eşi Hicran Hanım, eşim Meryem Hanım, Cumhur İttifakı ilçe başkanlarımız ve kurum amirlerimiz ile birlikte aynı sofranın bereketini paylaştık. Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanındayız.” ifadelerini kullandı.