AÇIK ARTTIRMA USULÜ İLE KURBAN SATIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

  • Eklenme Tarihi :30.06.2022 | 08:35
  • Muhabir :

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Hatay’ın Payas İlçesi’nde sosyal medya üzerinden açık artırma usulü ile kurban satışı gerçekleştirildi.

AÇIK ARTTIRMA USULÜ İLE KURBAN SATIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Payas İlçesi’ne bağlı İstiklal Mahallesi’nde ikamet eden ve hayvancılık mesleği ile uğraşan Üzeyir Yarar adlı vatandaş, kendi eli ile beslediği kurbanlık koçu sosyal medya üzerinden açık artırma usulü ile satışını gerçekleştirdi.

 

Kurban Bayramı öncesinde kendi eliyle beslediği koçu kendi sosyal medya hesabından açık artırma usulü ile satışa çıkaran Üzeyir Yarar adlı vatandaş, “Payas’ımızda bir değişiklik yapalım dedik. 5 aydan bu yana kendi ellerimizle beslediğimiz kurbanımızı açık artırma ile satışını yapma kararı aldım. Açık artırmaya da kurbanımızı koyduk. Bu kurbanımıza sahip olmak isteyen insanlar ufak tefek artırma yaparak sahip olabilecekler. Kurbanımızın güncel fiyatı 6 ile 6 bin 500 lira arasında değişmektedir. Açık artırmamızı 4 bin 500 liradan başlatıyoruz. Kime nasip olur bilmiyorum ama Allah herkesin kurbanını şimdiden kabul etsin inşallah.” dedi. (Haber Merkezi)

Haberin Videosu