Abdo Birkan Erkekliğe İlk Adım Attı

  • Eklenme Tarihi :17.10.2022 | 11:35
  • Muhabir :

Bölgemizin başarılı markalarından Napcaz Döner işletmecisi Cemal Alkan ve Ceyla Alkan çiftinin biricik oğulları Abdo Birkan düzenlenen muhteşem sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımını attı.

Abdo Birkan Erkekliğe İlk Adım Attı

Symphony Kır Bahçesinde gerçekleşen ve kirveliğini Hüseyin Çinçin’in yaptığı sünnet düğünü Hatay Protokolu,Siyaset,Spor,Sanat,Basın ve İş dünyasını buluştururken programa Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Timur Şerif Şaşmaz, Nizamettin Özkan İlkokulu Müdürü Süleyman Barış Arslan,Ülkü Ocakları Antakya İlçe Başkanı Hasan Bayır ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Salona davetlilerin büyük alkışları ile  giren Alkan ailesi gecenin ilk dansını yaparak muhteşem düğüne start verdiler. Konukların bir an olsun pisti boş bırakmadıkları düğünde eğlence gece boyunca devam etti. Sünnet pastasını  anne baba ve kardeşi ile birlikte kesen Abdo Birkan’ın mutluluğu ve heyecanı adeta gözlerinden okunurken geceyi ölümsüzleştirmek adına sevenleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.Ayrıca düğünün ilk dakikalarından itibaren çocukları eğlendiren Palyaço miniklere yaptığı şovlar ile unutulmaz dakikalar yaşattı.

 

Takı merasimi ile finali yapılan sünnet düğününe katılarak bu mutlu anlarında yanlarında olan tüm sevdiklerine teşekkür eden Ceyla&Cemal Alkan  çifti herkesin böyle güzel günler yaşaması temennisinde bulundular. Hatay Gazetesi olarak erkekliğe ilk adımını atan Abdo Birkan’ı kutluyoruz.