UND YÖNETİMİNDEN ÇİNÇİN’E ZİYARET

  • Eklenme Tarihi :13.07.2022 | 11:35
  • Muhabir :

Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ile Yönetim Kurulu Üyeleri ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

UND YÖNETİMİNDEN ÇİNÇİN’E ZİYARET

Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kemal Gül ve Abdurrahim Kılıç ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ramiz Kılınç, Ali Kuş ve Cuma Kayar, kısa bir süre önce TOBB Tır Komitesi Üyeliğine yeniden seçilen ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

UND Yönetim Kurulu Üyeleri, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Bünyamin Yavuz, Serdar Şahutoğlu ve Erdoğan Ray, ATSO Disiplin Kurulu Başkanı Metin Dağlı ve ATSO Genel Sekreteri Ali Mullaoğlu tarafından ağırlandılar.

Nakliye sektörünün sorunları ve yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunan ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Tır Komitesinde ilimizi temsil ettiğim süre içerisinde sektörün sorunlarının çözüme kavuşturması için yakın mesai harcadığım başta UND temsilcileri olmak üzere tüm nakliye sektör ailesi ile var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. UND Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu. (Haber Merkezi)