Suriye’deki fırınlar için un desteği çağrısı - Hatay Gazetesi

Suriye’deki fırınlar için un desteği çağrısı

  • Eklenme Tarihi :14.12.2024 | 10:07
  • Muhabir :Haber Merkezi

Suriye’deki fırınlar için un desteği çağrısı

İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye’deki fırınlarında ürettiği ekmekleri Şam, Halep, Hama, Humus, İdlib ve Tel Rıfat’taki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Vakıf tarafından 27 Kasımdan bu yana ihtiyaç sahiplerine 600 bin adet ekmek dağıtılırken, fırınlardaki un stokunun azalması sebebiyle destek çağrısında bulunuldu.

İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye’deki insani yardım çalışmalarını sürdürüyor. Vakıf, Suriye’nin çeşitli noktalarında bulunan fırınlarda üretilen ekmekleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

İHH tarafından Şam, Halep, Hama, Humus, İdlib ve Tel Rıfat’ta 27 Kasımdan bu yana 600 bin adet ekmek dağıtıldı. Dağıtımlar, şehir merkezleri ve kırsal bölgelerde yapıldı. Ekmekler, Suriye halkının damak tadına uygun şekilde, steril ortamlarda hazırlanıyor ve en az 3 gün boyunca bozulmadan saklanabilecek şekilde paketleniyor.

Vakıf, fırınlardaki un stokunun azalması sebebiyle bağışçılarına destek çağrısında bulundu.