Seda & Musa Evliliğe İlk Adımı Attı

  • Eklenme Tarihi :28.12.2022 | 10:22
  • Muhabir :

Hatay’ın Köklü ve sevilen ailelerinden olan Babalar ailesi ile Şanlıurfa’nın Köklü ve sevilen ailelerinden olan Karaca ailelerinde nişan heyecanı yaşandı

Seda & Musa Evliliğe İlk Adımı Attı

Bölgemiz mobilya sektörünün başarılı markası Babalar Mobilya’nın İşletmecileri Birgül& Muzaffer Babalar çiftinin güzel kızları Seda ile Hatay Emniyet Müdürlüğünden emekli İbrahim & Fatma Karaca çiftinin yakışıklı oğulları Musa aile arasında gerçekleştirilen nişan merasimi ile nişan yüzüklerini takarak evliliğe ilk adımı attılar.

Babalar ailesinin evlerinde gerçekleşen nişan merasimine akrabalar ve sevenler katılım gösterirken Seda & Musa çiftinin nişan yüzüklerini takan aile büyükleri genç çifte hayırlı olsun diyerek Allah tamamına erdirsin dileklerinde bulundular.

Mutlulukları adeta gözlerinden okunan Seda & Musa çifti mutlu anlarında yanlarında yer alan tüm sevenlerine teşekkür ederek geceyi ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz verdiler.

Hatay Gazetesi olarak Seda Babalar  & Musa Karaca  çiftine hayırlı olsun dileklerimiz ile Allah tamamına erdirsin temennilerimizi gönderiyoruz. (TALİP KÖLEOĞLU)