Satrancın Şahları Süper Lig’de

  • Eklenme Tarihi :30.08.2022 | 11:38
  • Muhabir :

Gözün Aydın Hatay !!! Gençlerinden ve Çoğunluğu Bağrından Çıkan Oyuncular İle Türkiye 1.Liginde 3.Olduk Süper Lig'e Yükseldik

Satrancın Şahları Süper Lig’de

Ülkemizde ve Uluslar arası platformlarda katıldıkları şampiyonalarda elde ettikleri başarılar ile takdir toplayan satranç ustalarını bünyesinde bulunduran Beyazkale Satranç Evi Spor Kulübü Derneği Türkiye Satranç Birinci Lig karşılaşmaları sonucunda üçüncü olarak Süper Lig’e çıkmaya hak kazandı.

 

Hukukçu Fenerbahçeliler Spor ve Kültür Kulübü Derneği  başta olmak üzere zorlu takımlar ile karşılaşan Beyazkale Satranç Evi Spor Kulübü Derneği sergilediği başarılı performans ile Süper Lig’e adını yazdırarak bir kez daha gururumuz oldu.

 

Oyuncuları ile bir kez daha gurur duyduğunu ifade eden Beyazkale Satranç Evi Spor Kulübü Derneği Başkanı Erkal Büyükaşık yaptığı açıklamasında:” Türkiye Satranç Birinci Ligin en yeni takımlarından biri olmamıza rağmen birbirinden yetenekli ve ünvanlı sporcularımızın gayreti ile takımızı Süper Lig’e taşıdık. Gözün Aydın Hatay !!! Gençlerinden ve Çoğunluğu Bağrından Çıkan Oyuncular İle Türkiye 1.Liginde 3.Olduk  Süper Lig'e Yükseldik...Gençlere İnanmak Yetiyor. Bu Gurur Hepimize Yeter.Emeklerinize Beyinlerinize Yüreğinize Sağlık Gençler.Hepiniz ile Tek Tek Ayrı Ayrı Gurur Duyuyoruz. Her biri birbirinden yetenekli satranç sporcularımı yürekten kutluyor,üzerlerinde büyük emekleri olan çok kıymetli hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Süper Lig’de de adından söz ettirecek bir takım olacağına inandığım Beyazkale Satranç Evi Spor Kulübü Derneği takımımıza başarılar diliyorum.”dedi. (TALİP KÖLEOĞLU)