Rezerv Alanlarla ilgili bilgi Ofislerden alınabilecek - Hatay Gazetesi

Rezerv Alanlarla ilgili bilgi Ofislerden alınabilecek

  • Eklenme Tarihi :17.12.2025 | 11:10
  • Muhabir :ARZU GÜNAL

Rezerv Alanlarla ilgili bilgi Ofislerden alınabilecek

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Hatay’da yürütülen çalışmalar hakkında vatandaşlara Antakya Merkez Daire Başkanlığı ile Bilgilendirme ve Uzlaşma Ofislerine başvuru yapılabileceğini duyurdu.

Başkanlıktan yapılan açıklamada “Kentsel Dönüşüm Başkanlığımız tarafından Hatay’da yürütülen rezerv alanlara ilişkin işlemler kapsamında; vatandaşlarımız, bilgilendirme ve uzlaşma süreçlerine dair tüm konular için il genelinde hizmet veren Antakya Merkez Daire Başkanlığı ile Bilgilendirme ve Uzlaşma Ofislerimize başvuruda bulunabilirler.

Antakya, Defne, Kırıkhan ve İskenderun’da bulunan ofislerimizde; hak sahiplerimize yönelik bilgilendirme, uzlaşma ve başvuru süreçleri titizlikle ve şeffaf bir şekilde yürütülmektedir” denildi.