KIZILAY HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI

  • Eklenme Tarihi :04.11.2022 | 15:10
  • Muhabir :

29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası kutlamaları bu yıl Hatay’da Kızılay Birimlerinin gerçekleştirdiği etkinliklerle “Dünden Daha Güçlüyüz” sloganıyla düzenlendi.

KIZILAY HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI

Kurulduğu 1868 yılından bu güne 154 yıldır insanlığın hizmetinde olan Kızılay, 29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası kutlamaları bu yıl Hatay’da Kızılay Birimlerinin gerçekleştirdiği etkinliklerle “Dünden Daha Güçlüyüz” sloganıyla düzenlendi. Antakya Vali Ürgen alanında gerçekleştirilen etkinliklerde Büyükşehir Mehtaran ekibi, dostluk korosu ve iyilik meşalelerinin yakılmasıyla tüm Kızılay Birimleri, gönüllüler ve halkımızın katılımı ile  coşkulu bir şekilde kutlandı. Gerçekleştirilen etkinliklerde Kızılay İkram Aracı ile katılımcılara ve vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

 

BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Kutlama programında konuşan Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Ş. Kudret Özbakış, “29 Ekim ve 4 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Kızılay Haftası’nı kutluyor ve bu sevinci bütün milletimizle birlikte paylaşıyorum. Bizler de Kızılay Hatay olarak ‘Dünden Daha Güçlüyüz’ sloganıyla ve 1868 tarihinden beri ihtiyacı olan herkese, her yere ulaştırmak için ‘iyiliği büyütmeye devam ediyoruz’ anlayışıyla Kızılay Haftasını öncelikle okullarımızda ve sahada gerçekleştirdiğimiz çeşitli faaliyetlerle kutlamaya başladık. Kızılay Haftası süresince ilimizdeki okullarımızda Kızılay’ı tanıtıcı programlar, etkinlikler, yardım faaliyetleri, kan bağışı organizasyonları ve sahada sürdürdüğümüz gönüllülük faaliyetleri ile Kızılay Haftası’nı dolu dolu yaşamaya gayret ediyoruz. Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan halkımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Etkinliklere Kızılay gönüllüleri ve vatandaşlar da eşlik ederken, kutlama programı iyilik meşalelerin yakılmasının ardından sona erdi.