Kablo Hırsızlarının 5’i de Tutuklandı

  • Eklenme Tarihi :16.08.2022 | 12:44
  • Muhabir :

Antakya Küçük Sanayi Sitesi’nde bir işyerinden bakır kablo çalan 5 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kablo Hırsızlarının 5’i de Tutuklandı

Antakya Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan bir işyerine girerek bakır hırsızlığı yaptıkları belirlenen 4 kişi ertesi gün yakalandı. Olay, Antakya Küçük Sanayi Sitesi’nde yaşandı.

 

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, hırsızlık olaylarının önlenmesi ve şüphelilerinin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, Güzelburç Mahallesi bulunan Yeni Sanayi Sitesi içerisinde bulunan bir işyerinde meydana gelen “işyerinden ve kurumdan hırsızlık” olayı ile ilgili olarak, 10 bin lira değerinde bakır kablolar çalındığı bildirildi. Hatay Asayiş Şubesi Hırsızlık Ekipleri, olayı gerçekleştiren kişilerin H.G., T.G., B.G., R.F. ile K.B. olduklarını belirledi. Polis, şüpheli kişileri 8 Ağustos Pazartesi günü Esentepe, Altınçay, Ekinci ve Emek Mahallelerinde yakalayarak gözaltına aldı. Hırsızlık olayı şüphelisi 5 kişi de sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak, cezaevine teslim edildi. (Mehmet ÇAĞLAR)