HATAY’IN HAYALPERESTLERE DEĞİL AV. SERHAT TABANCA GİBİ İDEALLERİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRECEK İSME İHTİYACI VAR!

  • Eklenme Tarihi :27.09.2022 | 10:24
  • Muhabir :

Devlet olmayı değil Millet olmayı tercih etmiş bir Millet olan Hatay son yıllarda başarısız yönetim anlayışı ile tabiri caz ise köhneleşmiş bir yapıya bürünmüş durumda.

HATAY’IN HAYALPERESTLERE DEĞİL AV. SERHAT TABANCA GİBİ İDEALLERİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRECEK İSME İHTİYACI VAR!

Hatay’ın acilen şahsi ve siyasi emelleri olan siyasi ve bürokratik düşünce yapıda insanlardan arınıp yerine;

 

-Vatan sevgisi imandandır anlayışıyla samimi, tevazu sahibi insanlara ihtiyacı var.

- Hatay ve Hatay halkının sorunlarını bilip hak ettiği hizmeti vermek için somut, hayalden uzak gerçekçi projelere sahip güçlü bir isme ihtiyacı var.

-Hedefi, İdealleri olup misyon ve vizyon sahibi gayretli, çalışkan bir isme ihtiyacı var.

 

- Daha da önemlisi siyasi ve ideolojik ayrımcılığı yapmayan, kutuplaşmadan uzak birleştirici ve toplumun her kesimini kucaklayıcı bir isme ihtiyacı var.

HATAY, “ AV. SERHAT TABANCA İLE BU İSMİ BULMUŞ GÖRÜNÜYOR.!”

Hatay’ın parlayan yeni yıldızı ve göz bebeği olan Av. Serhat TABANCA başarılı çalışmalarıyla bu yıl Dünya’da sadece 3 kişiye verilen Onur Madalyasını Karadağ Cumhurbaşkanı Sn. Milo Dukanovic’in elinden almıştır.

Av. Serhat Tabanca, İstanbul’da Hemşericilik alanında STK’CILIĞI ile bilenen, HATAYLILAR DERNEĞİ YÖNETİM KURULU VE KURUCU ÜYESİ OLUP önceki süreçlerde de başarılı çalışmalara imza atmıştır. Buna bütün Hatay ve İstanbul şahit olmuştur.

AV. SERHAT TABANCA; “ Hatay’ın her karış toprağını gezip Memleketine hizmet için siyasi ve ideolojik ayrım yapmaksızın bütün STK temsilcilerini, kurum ve kuruluşları, mahalle muhtarlarını, iş adamlarını, esnafları, zengin – fakir ayrımı yapmadan vatandaşları her daim ziyaret etmiştir.

Bu ziyaretler esnasında Hatay ve halkın sorunlarını dinlemiş bu sorunlara ayrı ayrı dosyalar açarak her sorun için hayal ötesi değil gerçekçi çözüm projeleri hazırladığı alınan bilgiler arasında. Sayın TABANCA’NIN yakın bir zamanda bu projeleri kamuoyu ile paylaşacağı bekleniyor.

“AV. SERHAT TABANCA KAZANILMAZ İSE HATAY KAYBEDER.”

Bu kadar misyon, vizyon ve hepsinden önemlisi samimi Hatay sevdası olan Av. Serhat Tabanca siyasi olarak herhangi bir hedefi var mı.? Bilinmez ama; Bilenen tek gerçek böyle başarı abidesi olan bir isim kazanılmaz ise Hatay kaybeder. Av. Serhat Tabanca Hatay için büyük bir kazançtır.