Hatay'ın Divası Kaplan Gala Gecesi düzenledi

  • Eklenme Tarihi :06.07.2022 | 10:03
  • Muhabir :

Sahnelerin sevilen ismi Ecem muhteşem bir konsere imza attı.

Hatay'ın Divası Kaplan Gala Gecesi düzenledi

Hatay'ın divası olarak bilinen usta ses sanatçısı Ecem Kader Kaplan, single tanıtımı için gala gecesi düzenledi. Uzun yıllardır müzik ve sanat dünyasının içinde olan ses sanatçısı Ecem Kader Kaplan, gala gecesinde verdiği konserde sesi ve yorumu ile adeta büyüledi.  Hatay sahnelerinin aranan ismi olan Ecem Kader Kaplan müzik çalışmalarına ara vermeden devam ederken, sahnelerin yanı sıra single çalışması da yaptı. Hatay'ın divası olarak tanınan Ecem Kader Kaplan, single tanıtımı için Serenat Restaurant'ta düzenlediği gala gecesinde dostları ile bir araya geldi. Gece de, Hatay'ın yetiştirdiği sanatçılardan biri olan Cumali Yıldız başta olmak üzere bazı sanatçılarda  sahne alarak sevilen şarkılarını seslendirerek geceye renk kattılar.

 

Geceye, başta sevilen iş insanı ve Kasaplar Odası Başkanı Sabit Ak, Zorkun Medya ve Haberci Gazetesi Sahibi Gazeteci Hüseyin Zorkun olmak üzere çok sayıda seçkin davetli katıldı. Sanatçı Kaplan'ı bu özel gününde ailesi de yalnız bırakmadı. Güçlü sahne performansı ile dikkat çeken Sanatçı Ecem, Sevilen şarkılarını seslendirerek konuklarına unutamayacakları kadar güzel bir müzik gecesi yaşattı.

Müziğin ritmine kendilerini kaptıran konuklar gece boyunca oyunlar oynadı, dans etti ve halay çekti...

Sanatçı Ecem, gecenin organizasyonunda büyük emeği olan Serenat Restaurant Sahibi Cahit Güzelyurt'a teşekkür etti. (Haber Merkezi)