Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri silah kaçakçılarına yönelik başarılı bir operasyona daha imza attı
Hatay’da silah ve mühimmat kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonlarda, 4 adet el bombası, 1 adet dokça mermisi, 3 adet kaleşnikof mermisi, 1 adet kısa dipçikli yarı otomatik av tüfeği, 1 adet kelepçe, 1 adet şarjör, 33 adet captagon, 2 adet av tüfeği kabzası ve 0,5 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri silah kaçakçılarına yönelik başarılı bir operasyona daha imza attı. M.S. isimli şahsın Dörtyol’un Numune Evler Mahallesi’nda bulunan evine yapılan operasyonda evde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 4 adet el bombası, 1 adet dokça mermisi, 3 adet kaleşnikof mermisi, 1 adet kısa dipçikli yarı otomatik av tüfeği, 1 adet kelepçe, 1 adet şarjör, 33 adet captagon, 2 adet av tüfeği kabzası ve 0,5 gram metamfetamin ele geçirildi.
Olayla ilgili ev sahibi M.S. yakalanarak gözaltına alındı. (MEHMET ÇAĞLAR)