Hatay’da 11 hırsızlık şüphelisi yakalandı

  • Eklenme Tarihi :29.11.2022 | 10:07
  • Muhabir :

Hatay’da, hırsızlık olaylarının önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında 11 kişi gözaltına alındı.

Hatay’da 11 hırsızlık şüphelisi yakalandı

Gözaltına alınan şüpheliler emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi.

 

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri il genelinde hırsızlık olaylarını önlemek ve faillerini yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda İskenderun’un Dumlupınar ve Numine Evler Mahallelerinde meydana gelen elektrikli Bisiklet hırsızlığının 2 failini, Çay Mahallesi’nden işyerinde ve kurumdan meydana gelen hırsızlık olayının meydana gelen hırsızlık olaylarının 4 failini, Meydan Mahallesi’nde bir ikamet içerisinde suçüstü yaparak iki harsızı yakaladı.

Ayrıca Yenişehir Mahallesi’nde meydana gelen yağma olayının şüphelisinin yanında İskenderun merkezde kovalamaca sonucu iki hırsızlık şüphelisi daha yakalandı.

Yakalanarak gözaltına alınan E.U, A.K., M.A.A., L.Ç., O.B., A.B., A.Ö., M.C., R.K., A.K. ve Z.K. isimli şahısların evlerinde yapılan aramalarda 1 adet Yuki Marka motosiklet , 18 bin dolarlık filtre yapımında kullanılan sac ve işlenmiş  malzeme, kelpeten,  falçata, tornavida, yankeski, elektrik kablosu ele geçirildi. Şüpheli 11 kişi emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi.

 

 

Haberin Videosu