HATAY YEREL MEDYA ÖDÜLLERİ BAŞVURULARI BAŞLADI!

  • Eklenme Tarihi :10.09.2022 | 01:24
  • Muhabir :

Hatay Avlu Dergisi’nin 1. Yılına Özel Programlar kapsamında Temizyürek Medya işbirliği ile Yerel Medya Ödülleri Yarışması yapılacağı duyuruldu.

HATAY YEREL MEDYA ÖDÜLLERİ BAŞVURULARI BAŞLADI!

Seçici Kurul tarafından “HATAY” temalı haber-fotoğraf ve sayfa mizanpaj dallarında toplam 9 basın mensubuna ödüller verilecek. Hatay Avlu Dergisi’nin 1. Yıl dönümüne özel Yerel Medya Ödülleri’ne başvurular başladı, 30 Eylül 2022 tarihinde son bulacak. Ödüller, Haber ana başlığı ile köşe yazılarını da içinde barındırırken Sayfa Mizanpajı ve Fotoğraf olmak üzere üç dalda veriliyor. Hatay Avlu Dergisi Yerel Medya Ödülleri, 01.01.2021-10.09.2022 tarihleri arasında yayınlanan eserlere veriliyor. 

SEÇİCİ KURUL AÇIKLANDI

Hatay Yerel Medya Ödüllerinde yer alacak jüri üyeleri Fotoğraf Sanatçısı Meriç Aktar, MKÜ Gazetecilik Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Fırat ATA, İSTE Basım ve Yayım Teknolojileri Bölüm Başkan Vekili ve Rektör Danışmanı Mehmet Kartal BİLEN, Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü/IMT Öğretim görevlisi, PPM Müdür Yardımcısı Hataylı Doç.Dr. Feride Zeynep GÜDER, Kanal 24 TV Moderatörü Hataylı Nur Köşker yer alıyor. (Haber Merkezi)