Hatay Altınözü Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği bolluk ve bereket ayı olan Ramazan ayında yaptığı çalışmalar ile bir kez daha farkını ortaya koymayı başardı
Kurulduğu günden bugüne yaptığı başarılı çalışmalar ile bilinen Hatay Altınözü Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği bolluk ve bereket ayı olan Ramazan ayında yaptığı çalışmalar ile bir kez daha farkını ortaya koymayı başardı. Başkan Ali Bök öncülüğünde Altınözü ve mahallelerini dolaşan Hatay Altınözü Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ihtiyaç sahibi ailelere yardım kolileri dağıtımı gerçekleştirdi.
.Altınözü merkez ve İlçeye bağlı Yarseli, Ziyaret, Kıyıgören, Mayadalı, Kansu, Keskincik ,Yolağzı, Boynuyoğun, Dokuzdal, Yanık Pınar, Erbaşı, Kılıçtutan, Meriç, Karbeyaz, Seferli ,Tokdemir, Avuttepe, Sarıbük , Çetenli, Oymaklı, Babatorun, Sivrikavak, Yolağzı , Hacıpaşa, Kozkalesi, Kamberli, Enek, Tepehan, Kazancık, Altınkaya, Büyükburç, Kurtmezrası, Toprakhisar, Alakent , Karsu ve diğer mahalleleri ziyaret eden Hatay Altınözü Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği aynı zamanda Antakya merkez’de bulunan Altınözülü hemşehrileri ; Akevler mahalle muhtarı Sabahattin Gül, Saraykent mahalle muhtarı Yahya Sağıroğlu, Ürgenpaşa mahalle muhtarı Emin Müftü, Hacı Ömer Alpagot mahalle muhtarı Yahya Emeç ve Şehitler mahalle muhtarı Cuma Kahraman'a gerçekleştirdikleri ziyaret ile ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan Kolisi ulaştırdılar.
RAMAZAN KOLİSİ DAĞITIMINA DEVAM…
Ramazan kolilerinin dağıtımına devam edeceklerini söyleyen Hatay Altınözü Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Bök yaptığı açıklamada :” Altınözü mahallelerine devam edecek olan ziyaretlerimizin yanında Ramazan ayı içerisinde Çarşamba ve Cumartesi günleri Balıkçılar çarşısı karşısında bulunan dernek binamızda Ramazan Kolisi dağıtımımıza devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Ramazan ayı birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Bizde bu anlayış ile yola çıkarak ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin bir nebze de olsa yanlarında olmak adına böyle bir çalışmaya imza atmaktayız. Derneğimizden desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.
İFTAR PROGRAMLARIMIZ OLACAK..
Aynı zamanda iftar programlarımız olacak. Bunlardan ilkinde 20 Nisan’da Altınözü mahalle muhtarlarımız ile Antakya merkezde görev yapan Altınözlü muhtarlarımız ile bir araya geleceğiz.İkinci programımızda ise 25 Nisan tarihinde Sivil Toplum Kuruluşları önderleri ile bir araya geleceğiz.
Hatay Altınözü Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği olarak Onbir ayın sultanı Ramazan ayında oldukça verimli çalışmalar yaptığımıza inanıyor,Bizlere destek olan kıymetli hemşerilerimize ve her programda yanımızda olan yöneticilerimize teşekkür ediyorum.”dedi. (TALİP KÖLEOĞLU)