HACDAN DÖNEN ŞEKERCİ’YE ZİYARET

  • Eklenme Tarihi :04.08.2022 | 09:39
  • Muhabir :

İskenderun İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter’e ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyetini getirdi.

HACDAN DÖNEN ŞEKERCİ’YE ZİYARET

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, geçtiğimiz günlerde Hacdan dönen İskenderun Müftüsü Osman Şekerci’ye nezaket ziyaretinde bulundular. İskenderun İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter’e  ziyaretten ötürü   duyduğu memnuniyetini getirdi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Hacdan dönen değerli Müftümüzü ziyaret etmenin manevi hazzını yaşıyoruz. Allah Hac görevini kabul etsin” dedi.

İskenderun Müftüsü Osman Şekerci ise, “Rabbim tüm Müslüman kardeşlerimize  böylesi kutsal bir vazifeyi yerine getirmeyi nasip etsin. Hac görevi anlatmakla bitmez. Yaşamak,  gidip görmek lazım” şeklinde ifadelere yer verdi.

İskenderun Müftüsü Osman Şekerci, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter’e  kutsal topraklardan getirdiği hurma ve zemzem suyunu ikram etti. (Haber Merkezi)