Erten Elektronik Her Daim Engelli Bireylerin Yanında

  • Eklenme Tarihi :05.12.2022 | 12:27
  • Muhabir :

Hatay’ın tek eşit erişilebilir engelsiz mağaza konsepti olan Erten Elektronik Turkcell İletişim Merkezi 3 Aralık Dünya Engelliler günü Uluslararası farkındalık günü kapsamında engelli bireyleri ağırladı.

Erten Elektronik Her Daim Engelli Bireylerin Yanında

Mağaza girişinde Erten Elektronik Turkcell İletişim Merkezinin güleryüzlü personelleri tarafından çiçekler ile karşılanan Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği üyeleri ve  Umut Damlaları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri mağazayı dolaşarak Bedensel,Görme ve İşitme Engellilerin işlemlerini çok daha kolay yapabilecekleri uygulamalar hakkında bilgiler aldılar.

Erten Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Uğur Çetindağ ve Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Çetindağ’ın bir an olsun yalnız bırakmadıkları engelli bireyler kendileri için özel hazırlanan çekiliş ile çeşitli hediyeler kazandılar. Erten Elektronik Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Çetindağ yaptığı konuşmasında:” Değerli başkanlarım değerli misafirler  ve değerli basın mensupları Sizi, şahsım ve Erten Elektronik ailesi adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

3 Aralık Birleşmiş Milletler’in 1992 yılında almış olduğu karar sonrası “Uluslararası Engelliler Günü” olarak ilan edilmiştir. Asıl engel, hayatın her alanının erişilebilir olarak düzenlenmemesi ve “sen bunu yapamazsın” şeklinde ortaya çıkan önyargılardır. Geçtiğimiz yıl içerisinde tamamlamış olduğumuz engelsiz, erişilebilir mağaza konsepti ile sizleri 2. Kez ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.2022 yılına veda ederken, engellerin ortadan kalktığı barış ve huzur içerisinde geçireceğimiz bir yıl diliyorum..”dedi.

Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği Başkanı M.Mustafa Canbulat yaptığı açıklamada:”Engelli bireylerin işlemlerini çok daha rahat bir biçimde yapabildikleri Hatay’ın tek eşit erişilebilir engelsiz mağaza konsepti olan Erten Elektronik Turkcell İletişim Merkezinde ikinci kez ağırlanmaktan son derece mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. Tüm üyelerimizin en güzel biçimde ağırlandığı ve yapılan çekilişler ile hediyeler kazandıkları etkinliği bizler için düzenleyen Erten Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Uğur Çetindağ ve Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Çetindağ’a teşekkür ediyor,Erten Elektroniğin güleryüzlü personellerine şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.

Erten Elektronik Turkcell İletişim Merkezi 3 Aralık Dünya Engelliler günü Uluslararası farkındalık günü programı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.