Engelli yurttaşlarımızla her zaman birlikte olacağız!

  • Eklenme Tarihi :23.11.2022 | 10:31
  • Muhabir :

Hatay Deva Partisi Defne İlçe Başkanı Nidal Hüzmeli, Defne Engelliler Derneği üyeleri ile biraya geldi.

Engelli yurttaşlarımızla her zaman birlikte olacağız!

Başkan Hüzmeli, Deva Partisi olarak engelli yurttaşlara her zaman sahip çıktıklarını söyledi. Parti il ve ilçe örgütleri yönetim kurulu üyeliklerinde engelli üye bulunduran ender siyasi hareketlerden olduklarının altını çizdi.

 

İlçe binasında gerçekleşen buluşmada Dernek Başkanı Fırat Yılmaz ve üyeler Nazlı Ünal, Ali Okuyan, İlhan Göbek'ten dernekte yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler alan Başkan Nidal Hüzmeli, engelli vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Başkan Hüzmeli, ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında, "engelli bireylerimizin her zaman hayatın içinde olmalarını arzu ediyoruz"dedi.

Her insanın engelli adayı olduğunu ve bunu hayatının her anında hatırlaması gerektiğini, bundan dolayı engelli vatandaşlarımıza her zaman sevgi ve şefkatle yaklaşmak gerektiğine dikkat çekti. 

Hüzmeli, “son yıllarda yapılan kanuni düzenlemelerle, engellilerimizin sosyal ve ekonomik hayata aktif şekilde katılmaları ve topluma daha kolay adapte olmaları hedeflenmiştir. Deva Partisi olarak bu konuda daha çok gayret ve çalışma içerisinde olduklarını kaydeden Hüzmeli, "bizler de parti olarak engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için ilimizde önemli çalışmalar yürütmekteyiz. Bugünkü buluşmamızda, dernekte yürütülen faaliyetler hakkında ve normal hayatları üzerine engelli kardeşlerimizle güzel bir sohbet gerçekleştirdik ve isteklerini dinledik. Engelli kardeşlerimizle bir araya gelmiş olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyor, engelli yurttaşlarımızı sabırla ve büyük fedakârlıklarla büyüten ailelerine de teşekkür ediyorum” dedi.

Deva Partisi olarak hazırladıkları eylem planları içerisinde engellilere yönelik her türlü kolaylığı sağlayacak plan ve projeleri ürettiklerini dile getiren Hüzmeli, 90-360 günlük çalışma planlarında bu konuda hemen adım atılması için parti kademelerinin tüm hazırlıklarını tanımladığını ifade etti.

Defne İlçe Başkanlığında bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Fırat Yılmaz üyeler Nazlı Ünal, Ali Okuyan, İlhan Göbek sorunlarını dinledikleri, sundukları çözüm önerileri ve kendilerine verdiği desteklerden dolayı Başkan Nidal Hüzmeli'ye teşekkür ettiler.