DERECEYE GİREN ÖĞRETMENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

  • Eklenme Tarihi :22.12.2022 | 14:19
  • Muhabir :

Törende dereceye giren öğretmene para ödülleri verildi.

DERECEYE GİREN ÖĞRETMENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

ANTAKYA Belediyesi ile Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri  "Antakya" temalı öğretmenler arası fotoğraf yarışmasının ödül töreni düzenlendi. 

Antakya Belediyesi Cumhuriyet Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan Antakya Belediyesi Başkan Vekili Orhan Namık Mursaloğlu, eğitimin, duvarların dışına taşınmadığı ve doğayı öğretmenin örnek kabul etmediği sürece ezberden öteye gitmeyeceğini söyledi.

Sanatın ve eğitimin içinde bilimin, duygunun, duyarlılığın, mantığın, eleştirel bakışın, bir duruşa sahip olmak, farklılık, araştırmak, merak ve hayal gücünün olduğunu belirten Mursaloğlu, “Bence bu tür yarışmalarda bire bir eğitimdir. Ülkemizin ve dünyamızın gelişmesi adına yapılan eğitimin ayrılmaz bir parçasıdır. Öncelikle çok değerli fotoğrafları ile bu yarışmaya katılan tüm öğretmenlerimize tarihe miras bırakacak bu çalışmaları içtin teşekkür ederiz.”

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen’in yaptığı kısa konuşmanın ardından ödül törenine geçildi. Ödül töreninde 24 Kasım Öğretmenler günü başlayan fotoğraf yarışması kapsamında öğretmenler arası düzenlenen foto safaride çektiği fotoğrafla yarışmanın birinci olan 23 Temmuz Misleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Hüseyin Kayıkçı, ikinci olan Karlısu Sosyal Bilimler Lisesi öğretmeni Tevfik Culhacı ve yarışmanın üçüncüsü Abdi İpekçi Ortaokulu Öğretmeni Mehmet Emin Gökdemir’e para ödülleri verildi. Ödül töreninde Antakya Atatürk Lisesi öğretmeni Ceylan Bal, 23 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Mehmet Hizmetçi ve Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Mehmet Kara’ya da mansiyon ödülleri verildi. (Haber Merkezi)