DEFNE HASTANESİ İLE HGC ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

  • Eklenme Tarihi :20.09.2022 | 10:05
  • Muhabir :

Özel Defne Hastanesi ile Hatay Gazeteciler Cemiyeti arasında indirim protokolü imzalandı.

DEFNE HASTANESİ İLE HGC ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bir süredir çalışmaları devam eden ve geçtiğimiz günlerde Hatay Gazeteciler Cemiyetinde Özel Defne Hastanesi Yöneticilerinin katılımı ile ön görüşmesi yapılan İndirim Protokolünün imza töreni Özel Defne Hastanesi'nde gerçekleşti. HGC Yönetim Kurulu Üyeleri ile Özel Defne Hastanesi Yöneticilerinin hazır bulundukları imza töreninde Özel Defne Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Barbaros Hayrettin Taşar ve Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek tarafından imzalanan protokol ile HGC Üyelerine indirim olanağı sağlandı.

HGC ÜYELERİ VE 1.DERECEDEN YAKINLARINA YÜZDE 20 İNDİRİM

 

Kuruldukları günden bugüne iyi ilişkiler içerisinde oldukları basın mensupları için aslında daha önceden böyle bir çalışma planladıklarını ama tüm dünyayı olumsuz bir biçimde etkileyen Covid-19 salgını sebebi ile her iki tarafında yoğun bir çalışma temposu içerisinde olmaları sebebi ile ertelemek zorunda kaldıklarını söyleyen Özel Defne Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Barbaros Hayrettin Taşar açıklamasında, “Bugün burada güzel bir protokole imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önceliğimiz tabiki sağlıklı yaşamdır. İhtiyaç duyulması halinde protokolümüz ile Hatay Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ve 1.dereceden yakınları, bakmakla yükümlü oldukları kişiler için hastanemizden alacakları hizmetler konusunda %20 indirim olanağı sağlıyoruz. Basın emekçisi dostlarımıza bir nebze de olsa destek olabilmek bizleri mutlu edecektir. Yapılan indirim protokolümüz her iki taraf için de hayırlı olsun.” dedi.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti üyeleri  için Özel Defne Hastanesi ile faydalı olduğuna inandıkları  bir indirim protokolü imzaladıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek  açıklamasında, “Normal şartlarda da gazeteciler için ellerinden gelen desteği  yapan Özel Defne Hastanesi ile yaptığımız protokol ile bu desteği resmi hale getirmiş olduk. Üye listemizin sisteme kaydolması ile hemen başlayacak olan yüzde 20 indirim protokolünün her iki tarafa hayırlı olması dileği ile Özel Defne Hastanesi Yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. (Haber Merkezi)