ÇOK ZORLU BİR SÜREÇ GEÇİRİYORUZ

  • Eklenme Tarihi :29.05.2023 | 12:58
  • Muhabir :

Türk Eğitim-sen Hatay 1 nolu Şube Başkanı Ömer Solgun, bu yılki sendikal çalışmaları için bir değerlendirme yapmayı doğru bulmadıklarını söyledi.

ÇOK ZORLU BİR SÜREÇ GEÇİRİYORUZ

Yaşanan Deprem felaketinde hayatını kaybedenleri bir kez daha Rahmetle anan Başkan Solgun “06 Şubat 2023 pazartesi günü meydana gelen deprem felaketi 11 ilimizin yanında tüm ülkemizi etkilemiştir. On binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Yine on binlercesi yaralanmış veya engelli durumuna düşmüştür. Başta Türkiye Kamu-Sen Hatay İl Başkanı Hayri Şahin, Türk Eğitim Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Akyürek, 127 Türk Eğitim Sen üyesi öğretmen arkadaşlarımız olmak üzere vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz. Allah bir daha yaşatmasın” dedi.

Bu yılki sendikal çalışmaları için bir değerlendirme yapmayı doğru bulmadıklarının da altını çizen Başkan Solgun “Çok zorlu bir süreç geçiriyoruz. Yara çok derin. İzi de haliyle derin olacak olan bu yaranın sarılması gerekiyor. İnşallah Türkiye Cumhuriyeti Devleti bununda üstesinde gelecektir.

Tüm depremi yaşamış illerimizde okulların tekrar açılması en büyük isteğimizdir. Eğitim Çalışanlarının en büyük sorunu olan barınma problemi muhakkak çözülmelidir. Bu hususta şimdiden gerekli adımlar atılmalıdır.

Özelikle Mülki Amirlerimizden barınma işine hassasiyet göstermelerini bekliyoruz.

Deprem öncesi günlere en kısa sürede dönme, Allah'tan en büyük dileğimizdir”dedi.  (Haber Merkezi)