Çerko'dan Ara Tatil Mesajı

  • Eklenme Tarihi :09.04.2022 | 15:02
  • Muhabir :

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Dönemi ikinci ara tatili dönemi nedeniyle Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko tarafından bir yazılı basın bülteni yayınlandı.

Çerko'dan Ara Tatil Mesajı

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nde okulların ikinci ara tatile girmesi nedeniyle yayımladığı mesajında Hatay’da 430 bin’ yakın öğrenci ve 23 bin’i aşkın öğretmen için ikinci ara tatilin başladığını ifade eden Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, “İlimizde 430 bin’e yakın öğrencimiz ve 23 bin’i aşkın öğretmenimiz için ikinci ara tatil başladı. Başarıyı yakalamak için küçük molalar her zaman iyidir. Aynı zamanda velilerimize çocuklarıyla kaliteli zamanlar geçirmek için fırsatlar sunar. Aile içi iletişimi gelişen, ilgi ve alaka gören çocuklarımız okul etkinliklerinde hiç şüphesiz daha istekli, özgüvenli olacaklardır.” dedi.

 

ÖĞRETMENLER SEMİNERLERE İSTEDİKLERİ YERDEN KATILABİLECEK

Öğretmenlerin ara tatil döneminde ‘Öğretmen Bilişim Ağı’ seminerlerine istedikleri yerden katılabileceğini belirten Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, “Okullarımıza özveriyle emek katan kıymetli öğretmenlerimize, kendilerine ve ailelerine zaman ayırabilecekleri huzurlu bir tatil diliyorum. Bakanlığımızın sunduğu “Öğretmen Bilişim Ağı” seminerlerine istedikleri yerden katılabilir, kendilerini geliştirebilirler.” dedi.

FIRSATLARI TATİLDE KAZANIMA ÇEVİRİN

Yayımladığı mesajında öğrencileri unutmayan Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, “Ve ülkemizin istikbali sevgili öğrencilerimiz. Umudunuzu, cesaretinizi, çalıştığınız takdirde başarılı olacağınıza dair inancınızı, başarabileceğinize dair güveninizi hep diri tutmanızı diliyorum. Fırsatları kazanıma çevirmeniz dileğiyle, sağlıcakla kalınız. Hepinize iyi tatiller diliyorum.” ifadelerine yer verdi. (Mustafa Özkoca)