BU SIRALARDAN HAVALARA

  • Eklenme Tarihi :06.01.2023 | 10:39
  • Muhabir :

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Turizm Fakültesi ve Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi iş birliği ile Bu Sıralardan Havalara etkinliği düzenledi.

BU SIRALARDAN HAVALARA

BU SIRALARDAN HAVALARA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Turizm Fakültesi ve Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi iş birliği ile “Bu Sıralardan Havalara” etkinliği düzenledi. Etkinliğe İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meltem Eken, Turizm Fakültesi Dekan V. Yasemin Bircan Yıldırım, Turizm Fakültesi ve Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi akademik personelleri ile öğrenciler katıldı. Sivil havacılık sektöründe görev yapmakta olan ve eğitim hayatlarında yolu İSTE’den geçen katılımcılar öğrencilere meslekleri ile alakalı bir sunum yaptı ve ardından söyleşi gerçekleştirdi.

Etkinlikte açılış konuşması yapan Turizm Fakültesi Dekan V. Yasemin Bircan Yıldırım, “misafirlerimizi İSTE’den ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Bugün burada tek bir öğrenciye bile dokunabilmiş olursak etkinlik bizim için başarıya erişmiş olacaktır. Etkinliğin keyifli ve faydalı olmasını diliyorum” dedi.

Etkinliğe katılan Kabin Memuru Uğur Güzlen, Kabin Memuru Ali Akkaya, Kabin Memuru Çağrı Kaya, Kabin Memuru Mehmet Ali Aydemir, Öğretim Görevlisi Adile Bebek ve Kabin Amiri Esra Kılıç öğrencilere mesleklerini anlattı; tavsiyelerde bulundu ve kendilerine yöneltilen soruları cevapladı.

Keyifli geçen etkinlik katılımcılara teşekkür belgesi takdim edilmesi ve katılımcıların İSTE’ye hediye takdimi ile tamamlandı.

Her sektörden çalışanı İSTE’de öğrencilerle bir araya getirerek tecrübe paylaşılmasına vesile olunmasını önemsediklerinin altını çizen İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, “öğrencilerin hayatlarının yönünü kendilerinin belirleyeceklerini” belirterek “öğrencilerimiz düzenlenen her etkinlikte katılımcılardan farklı hikayeler dinleme şansı buluyorlar. Dilerim ki bu hikayeler onlara ilham olsun, yollarını aydınlatsın” dedi. (Haber Merkezi)