- Abonelik
- İletişim Bilgileri
Bir Tohum Hikayesi" e-Twinning projesi kapsamında Orman Müdürlüğü'nden temin edilen Çam Ağacı fidanları öğrencilere evlerinin bahçesinde dağıtıldı.
Kuruculuğunu Şehit Adem Döğüşğen İlkokulu Anasınıfı öğretmeni Sevtap Gök ve Kırıkhan 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu öğretmeni Yeşim Navruz Sivri’nin yaptığı "Bir Tohum Hikayesi" e-Twinning projesi kapsamında orman müdürlüğünden temin edilen Çam Ağacı fidanları öğrencilere evlerinin bahçesinde dağıtıldı. E-Twinning projesiyle öğrencilerin yaparak yaşayarak öğrenmeleri ve öğrenmenin kalıcı olması amaçladıklarını belirten Gök, “Okul öncesi çocukların hazır bulunuşluk düzeylerine uygun olarak belirlenecek doğa ile ilgili etkinlikler uygulanacaktır. Projemizi uygularken TEMA çocuk etkinliklerinden de yararlanarak doğayı seven ve doğayı tanıyabilen bireyler yetiştirmeyi amaçladık.” dedi.
Kırıkhan 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu öğretmeni Yeşim Navruz Sivri’de, “Uluslar arası olan projemizin kurucu ortaklarımız Altınözü Merkez Anaokulu öğretmeni Şehnaz Erdemir, Hassa Şehit Veysel Şirin İlkokulu Öğretmenleri Sedanur Dokuz, Sümeyye Adıgüzel, Reyhan Bolat, Payas Çağlalık İlkokulu öğretmeni Kermehan Ay, Antakya Narlıca İlkokulu öğretmeni Özgün Temizkan, Kırıkhan 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu öğretmeni Ayşe Hafızoğlu ve öğrencilerinin katkılarıyla projemizde çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik” dedi. (Haber Merkezi)