ANTAKYA'DAN MEHTER BİRLİĞİ GEÇTİ

  • Eklenme Tarihi :25.07.2022 | 12:37
  • Muhabir :

Hatay'ın anavatana katılışının 83. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen festival programında sahne alan Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği izleyenleri adeta büyüledi.

ANTAKYA'DAN  MEHTER BİRLİĞİ GEÇTİ

Hatay Valiliği ve Hatay Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda Antakya'ya gelen Milli Savunma Bakanlığı  Mehteran Birliği Gündüz Caddesinden her üç adımda sağa ve sola dönülüp selam vererek başladığı mehter yürüyüşü ile geldiği Tarihi Meclis Binası önünde hazırlanan sahnede seslendirdikleri marşlar ile Antakyalılara coşku yaşattılar.Bütün marşlara seyircilerin eşlik ettiği muhteşem konser programında seslendirilen “BİL OĞLUM” parçası seslendirilirken büyük coşku yaşayan protokol ve seyirciler mehter takımını uzun süre alkışladılar. Konserin finalinde alkışlar arasında alandan ayrılan Milli Savunma Bakanlığı  Mehteran Birliğine vatandaşlar teşekkür ettiler.

 

Konser sonrasında geldikleri gibi mehter yürüyüşü ile alanı terk eden Milli Savunma Bakanlığı  Mehteran Birliğine yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımız günü ölümsüzleştirmek adına Mehter takımı ile fotoğraf çekilmek için adeta yarıştılar.

Muhteşem bir konser izlediklerini ifade eden vatandaşlar Hatay Valiliği ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne  teşekkür ederek Milli Savunma Bakanlığı  Mehteran Birliğini yine izlemek istediklerini söylediler.(TALİP KÖLEOĞLU)