YKS Öncesi Moral Buluşması

  • Eklenme Tarihi :18.06.2022 | 13:26
  • Muhabir :

Hatay Gazi Akademisi ve Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesi YKS sınavı öncesi düzenlediği moral buluşması ile bir kez daha farkını ortaya koymayı başardı.

YKS Öncesi Moral Buluşması

Geçtiğimiz yıl YKS sınavında elde edilen Türkiye ve Hatay dereceleri ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Hatay Gazi Akademisi ve Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesi YKS sınavı öncesi düzenlediği moral buluşması ile bir kez daha farkını ortaya koymayı başardı.

 

Hatay Gastronomi Evinde gerçekleşen etkinliğe Hatay Gazi Akademisi ve Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesi yöneticileri,Öğretmenler,Veliler ve sınava girecek öğrencilerin tamamı katıldı.Basın mensuplarında yoğun ilgi gösterdikleri program kahvaltı etkinliği ile başladı.Öğrencilerin masasını tek tek dolaşarak onlara eşlik eden öğretmenlerin ilgisi karşısında mutlu olan öğrencilerin sınav motivasyonlarının oldukça yüksek olduğu gözlerden kaçmadı.

Öğrencilerinden 2022 YKS sınavından da dereceler beklediğini ifade ederek sözlerine başlayan Hatay Gazi Akademisi ve Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesi Kurucusu Gazi İsmailoğulları yaptığı konuşmasında :” Kıymetli öğrencilerim buradan sizlere baktığımda gözlerinizdeki ışıltıdan ne denli sınava hazır olduğunuzu gördüğümü belirtmek isterim.Sizler yaklaşık 8-9 aydır canınızı dişinize takarak çalıştınız. Hafta sonu sınavınız olacak. Yeterince emek harcadınız bu süre zarfı içerisinde. Kendinize güvenin ve hayallerinizin peşinden koşun. Bütün ekibim adına sizlere başarılar diliyoruz.” dedi.

İsmailoğulları,YKS sınavlarında elde ettikleri başarılar ile hedeflerine ulaşmak isteyenlerin tercihi olan Hatay Gazi Akademisi ve Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesinde önümüzdeki sezonda LGS hazırlık bölümünde başladığını belirterek kurumlarının YKS’de olduğu gibi artık LGS’de de başarılara imza atacak bir kurum olacağının altını çizdi.

Konuşmanın ardından Yöneticiler,Öğretmen ve tüm öğrencilerin katılımı ile pasta kesimi gerçekleşti.Programın devamında müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen öğrenciler sınav öncesi büyük moral depoladılar.

Sınava çok iyi bir biçimde hazırlandıklarını söyleyen öğrenciler, Sınav öncesi böylesine güzel bir moral buluşması gerçekleştiren öğretmenlerine teşekkür ettiler. (Haber Merkezi)