Yaşanabilir Bir Dünya İçin,Geri Dönüşüme Destek Ol

  • Eklenme Tarihi :27.08.2022 | 10:55
  • Muhabir :

Bölgemizin Doğalgaz sektöründe faaliyet gösteren başarılı firmalarından olan Doğal Mühendislik uzmanlık alanlarına ilave olarak gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Yaşanabilir Bir Dünya İçin,Geri Dönüşüme Destek Ol

Geçtiğimiz yıllarda okuma alışkanlığının gelişmesi için karnesini getiren her öğrenciye kitap veren Doğal Mühendislik ailesi yeni başlattıkları kampanyaları ile çevreye karşı olan duyarlılıklarını gözler önüne sererek 5 adet atık pil getiren öğrencilere kitap verecek.

 

Doğal Mühendislik ,Vaillant ve Yeşilay Hatay Şubesi işbirliği ile düzenlenecek olan atık pil toplama kampanyası 1-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

Yaşanabilir Bir Dünya İçin,Geri Dönüşüme Destek Ol sloganı ile güzel bir sosyal sorumluluk projesine daha start verecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Doğal Mühendislik yöneticisi Uğur Yolaç yaptığı açıklamasında:” Ekip arkadaşlarımız ile birlikte bir süredir üzerinde çalıştığımız yeni sosyal sorumluluk projesini tamamlamış bulunuyoruz. Yeşilay Hatay Şubesi ve Vaillant  işbirliği ile gerçekleştireceğimiz atık pil toplama kampanyasında ciddi sayıda atık pil toplamayı ve bununla doğru orantılı olarak çok sayıda kitap dağıtmayı hedefliyoruz. Atık piller içerdikleri metaller ve diğer kimyasallar nedeniyle çevreyi ve insan sağlığını etkileyen ve geri dönüştürülebilen unsurlardır.İşte böylesine çevreye zararı olan atık pilleri toplayarak en kısa sürede gerekli mercilere ulaştırmak için ciddi bir çalışmaya imza atıyoruz.Çevre bilinci eğitiminin  ilk olarak başladığı Anaokulundan İlköğretim ve Ortaöğretime kadar öğrencilerimizin kampanyamıza yoğun ilgi göstermesini ümit ediyoruz.Çevreye duyarlı herkesi kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz.”dedi.

Atık pillerin teslim edilerek kitapların alınacağı Doğal Mühendislik General Şükrü Kanatlı Mahallesi Yüzbaşı Asım Caddesi Ata Apartmanı No:29/1 adresinde faaliyet gösteriyor.

Yaşanabilir Bir Dünya İçin,Geri Dönüşüme Destek Ol kampanyası bilgi için  0 326 212 55 56 nolu telefonu arayabilirsiniz. (TALİP KÖLEOĞLU)