Süper Lig Satranççılarından Ziyaretler

  • Eklenme Tarihi :07.01.2023 | 01:54
  • Muhabir :

Ülkemizde ve Uluslar arası platformlarda katıldıkları şampiyonalarda elde ettikleri başarılar ile Satrancın Şahları olarak bilinen Beyazkale Satranç Evi Spor Kulübü Derneği yöneticileri Süper Lig maçları öncesi ziyaretler gerçekleştirdiler.

Süper Lig Satranççılarından Ziyaretler

Hatay Protokolü,Spor ve iş dünyasına ziyaretlerini sürdürecek olan Beyazkale Satranç Evi Spor Kulübü Derneği yöneticileri  ilk olarak Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’i ziyaret ettiler.

Şampiyonluk kupaları ile birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren Beyazkale Satranç Evi Spor Kulübü Derneği Başkanı Erkal Büyükaşık ve yöneticiler Süper Lig’e  çıkma mücadeleleri esnasında kendilerine destek veren kıymetli yöneticilere ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek başladıkları açıklamalarında:” Yaklaşan Süper Lig maçları öncesinde her daim destekleri ile yanımızda olan kıymetli yöneticilerimizi ziyaret etmeyi planlıyoruz. Tabi ki ziyaret edeceğimiz yöneticilerimizin uygunluk durumlarına göre ayarladığımız randevular doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde ilk olarak Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’i ziyaret ederek programlarımıza start verdik. Süper Lige Yükselmenin Gururunu Defne Belediyesi Başkanı  İbrahim Güzel ile Paylaştık. Süper Ligde Yarışma Öncesi Sunduğu Destekten Ötürü başkanımıza teşekkürlerimizi ilettik. Kendileri de gurur duydukları takımımıza desteklerinin her daim olacağını belirterek Süper Lig karşılaşmalarında takımımıza başarılar dilediler.

İkinci ziyaretimizde desteklerini her yıl esirgemeyen bizlere inanan, güvenen Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  Hikmet Çinçin’e  teşekkür ziyaretinde bulunduk. Misafirane ağırlaması hoş sohbeti yanı sıra ATSO zemin katta bulunan Hatay Devleti Tarihi  Müzesini inceme şansımız oldu. Ziyâret kapsamında  Alaattin Eskiocak ‘a ayrıca bir teşekkürü borç bilirim...sizlerle birlikte nice başarılara..” dediler. (TALİP KÖLEOĞLU)