Ravi Pırlanta Gaziantep Jewellery Show’un Gözdesi Oldu

  • Eklenme Tarihi :10.06.2022 | 09:03
  • Muhabir :

Hatay’dan ilk defa bir kuyumculuk ve mücevherat fuarına katılarak bir ilki gerçekleştiren Ravi Pırlanta ,Sektörün en önemli fuarı olmaya aday GAZİANTEP JEWELLERY SHOW Kuyumculuk fuarının gözdesi oldu.

Ravi Pırlanta Gaziantep Jewellery Show’un Gözdesi Oldu

Türkiye’nin ’VIP’’ kuyumculuk fuarı olarak bilinen Gaziantep Jewellery Show’da önemli markalar arasında yerini alan Ravi Pırlanta şık modelleri ile göz kamaştırdı. Başrolde sensin sloganı ile Ravi Pırlantanın yüzü olan Türkiye’nin tescilli güzeli, sunucu, manken ve oyuncu Simge Tertemiz’in de hazır bulunduğu stant fuar boyunca ziyaretçi akınına uğradı.

 

Güneyler Altın ve Mücevherat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güney, Güneyler Altın ve Mücevherat Genel Müdürü ve Ravi Pırlanta Direktörü M.İlker Karaoğlan ile alanında uzman satış temsilcilerinin yer aldıkları Ravi Pırlanta stantı Siyaset,İş,Spor ve Sanat dünyasını aynı noktada buluşturdu.Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başta olmak üzere Gaziantep protokolü,Kuyumculuk sektörünün önemli isimleri ve seçkin bir ziyaretçi kitlesinin ziyaret ettiği Ravi Pırtanta modelleri tam not alarak bir kez daha farkını ortaya koymayı başardı.

Gözlerinizi bir dakika bile ayıramayacaksınız!! Parolası ile birbirinden güzel Pırlanta Yüzük,Kolye ve Bileklik modelleri ile sektörde kısa sürede önemli bir marka haline gelen Ravi Pırlanta olarak Gaziantep Jewellery Show’da yer almaktan son derece mutluluk duyduklarını ifade eden Güneyler Altın ve Mücevherat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güney yaptığı açıklamasında :” Sektörün en genç pırlanta markası olarak katıldığımız Gaziantep Jewellery Show’da görmüş olduğumuz yoğun ilgi bizleri onurlandırmıştır.Kısa bir süre önce markamızın yüzü olarak ailemize katılan Simge Tertemiz’in de bu fuarda bizlerle birlikte olması gücümüze güç katmış ve bizi en çok ziyaretçi alan marka durumuna getirmiştir. Türkiye’nin ’VIP’’ kuyumculuk fuarı olarak bilinen Gaziantep Jewellery Show’un kalitesini katılımcı firmalar ve gelen ziyaretçilerden gördük ve Ravi Pırlanta olarak burada olmaktan son derece gurur duyduk.Amacına ulaştığına inandığımız fuarın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor fuar boyunca özveri ile çalışarak markamızı en iyi biçimde temsil eden çalışma arkadaşlarıma şükranlarımız sunuyorum.”dedi. (TALİP KÖLEOĞLU)