Ramazanın Gülü Güllaç

  • Eklenme Tarihi :21.04.2022 | 10:16
  • Muhabir :

Osmanlı mutfağının meşhur tatlılarını special sunumlar ile müşterilerine sunan Hakan Osmanlı Tatlılarında Ramazan dolayısıyla yoğun bir Güllaç mesaisi yaşanıyor

Ramazanın Gülü  Güllaç

Osmanlı mutfağından günümüze uzanan bir Ramazan lezzeti Güllaç.. Pek çok faydası olması  ve yapımının oldukça pratik olması sebebi ile Ramazan ayında tercih edilen bu lezzet iftar sonralarında masalardaki yerini almayı sürdürüyor.Osmanlı mutfağının meşhur tatlılarını special sunumlar ile müşterilerine sunan Hakan Osmanlı Tatlılarında Ramazan dolayısıyla yoğun bir Güllaç mesaisi yaşanıyor. Güllaç yufkası,Süt,Şeker üçlüsünden yapılan bu muhteşem lezzet special olarak yapılan sunumlarda arasına katılan Antep fıstığı,fındık,badem, cevizin yanı sıra üzerinde kullanılan kaymak,dondurma,Çilek ve Nar ile damak çatlatan bir lezzet halini de alıyor.

Saray mutfağından günümüze gelen ve İftar sofralarının olmazsa olmazı Güllaç’ın  hafif bir tatlı olması sebebi ile herkes tarafından tercih edildiğini söyleyen Hakan Osmanlı Tatlıları İşletmecisi Hakan Yurtal,Güllaç konusunda bölgede marka haline geldiklerinin altını çizerek başladığı açıklamasında :” Hakan Osmanlı Tatlıları olarak bu mübarek Ramazan ayında en leziz tatlıları müşterilerimize sunmak adına elimizden gelenin fazlasını yapmaktayız. Special Ekmek Kadayıfımız,Padişah  Dolması Kaymaklı Şam Tatlısı,Tosun Paşa,Sütlaç,Aşure,Çikolatalı Şehzade Ekmek Kadayıfı, Kendinden Şekerli Çikolatalı Sandviç,Kaymaklı Turunç Tatlısına ilave olarak Osmanlı  Rüyası ile İftar sofralarında farkımızı ortaya koyduğumuzu  düşünüyorum.Özellikle Güllaç konusunda aldığımız olumlu dönüşler ne derece başarılı olduğumuzun en büyük göstergesi olmaktadır. Salonumuzda yaptığımız servisimizin yanında evlere servisimizde mevcuttur.Gerek mutfakta gerekse de salonda ve serviste görev yapan çalışma arkadaşlarımız için hijyen birinci önceliğimiz müşteri memnuniyeti ise olmazsa olmazımızdır. Hayırlı Ramazanlar dileyerek eşsiz Güllaç lezzetimizi tatmak üzere herkesi mekanımıza bekliyoruz.” dedi.

Hakan Osmanlı Tatlıları sipariş telefonu 0 539 736 04 86. (TALİP KÖLEOĞLU)