MİNİK ÖĞRENCİLER YERLİ MALI HAFTASINI KUTLADI

  • Eklenme Tarihi :17.12.2022 | 00:28
  • Muhabir :

Okul öncesi eğitim sektörünün başarılı kurumlarından olan Özel Hatay Çocuk Anaokulu öğrencileri 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan “Yerli Malı Haftası” etkinlikleri kapsamında yerli malı haftasını kutladılar.

MİNİK ÖĞRENCİLER YERLİ MALI HAFTASINI KUTLADI

 Okul yöneticileri ve öğretmenlerinin nezaretinde yerli malı tüketiminin önemine dikkat çekmek amacıyla yöresel lezzet sofrasının başına geçen minikler günün anlamına uygun bir biçimde bu lezzetleri afiyetle yediler. Renkli görüntülerin oluştuğu programa  Özel Hatay Çocuk Anaokulu kurucuları Psikolog Doğan Kuş ve Psikolog Ahmet Ertuğrul ,Öğretmenler, Hatay Okul öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu ve Yönetim Kurulu üyeleri katılım göstererek miniklerin yerli malı haftası kutlama heyecanına ortak oldular.

yerli malı haftasına dikkat çekmek için hazırlanan muhteşem programda Özel Hatay Çocuk Anaokulunun minik öğrencileri ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Hatay Okul öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu,Eğitim ve öğretimde sergiledikleri başarının yanında sosyal sorumluluk projeleri ve özel günlerde düzenledikleri etkinlikleri ile her daim fark yaratan Özel Hatay Çocuk Anaokulu kurucuları Psikolog Doğan Kuş ve Psikolog Ahmet Ertuğrul başta olmak üzere eğitimci kadrolarını ve minik öğrencileri yürekten kutladı.

Özel Hatay Çocuk Anaokulu olarak oldukça başarılı bir  Yerli Malı Haftası etkinliğine imza atmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden kurucular Psikolog Doğan Kuş ve Psikolog Ahmet yaptıkları açıklamada:” Düzenlediğimiz programda minik öğrencilerimiz ile birlikte Tutumlu olmanın ve yerli malı kullanmanın önemini konuştuk. Velilerimizin hazırladıkları yemekler,pastalar ve tatlılar ile kurduğumuz soframızda yerli malları haftasının  geleneksel tadını hep birlikte yaşadık. Hatay Okul öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu ve Yönetim Kurulu üyelerinin Etkinliğimize katılım göstermeleri bizleri ayrıca mutlu etmiştir.Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”dediler. (TALİP KÖLEOĞLU)