Mika Design e-ticarette Yerini Aldı

  • Eklenme Tarihi :29.04.2022 | 10:03
  • Muhabir :

Bölgemiz takı sektörünün en iddialı markalarından olan "Mika Design" e-ticaret hamlesi ile gücüne güç katarak www.mika925silver.com sayfası ile Türkiye’nin her yerine ürünlerini göndermeye başladı.

Mika Design  e-ticarette Yerini Aldı

Alanında deneyimli bir ekip tarafından uzun süredir üzerinde çalışılan www.mika925silver.com kısabir süre önce faaliyete başlamasına rağmen gördüğü yoğun ilgi ile dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Genç ve başarılı işletmecisi Yasemin Esedoğlu’nun  kendi tasarımları olan “ Melys “ ve “Süleyman düğümü” takı modelleri başta olmak üzere Gümüş Kolye,Küpe,Bileklik ve Yüzük modelleri internet üzerinden yoğun talep görmeye başladı.

 

Kısa süre öncesine kadar İnstagram sayfaları olan @mika925silver üzerinden aldıkları siparişler ile bir çok ile ürün gönderdiklerini söyleyen Yasemin Esedoğlu ,Sektördeki istikrarlı yükselişlerinin neticesinde e-ticaret ile yollarına devam etmeleri gerektiği düşüncesi ile Kuyumculuk sektörünün başarılı isimlerinden olan eşi Esat Esatoğlu yönetimindeki Ar-Ge ekiplerinin özverili çalışmaları neticesinde www.mika925silver.com  sayfasını hazırladıklarını belirtti. Esedoğlu:”Müşterilerimize sunduğumuz birbirinden şık tasarımlarımız ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmetimiz ile hedeflerimize emin adımlar ile ilerliyoruz.Hedeflerimizden biri olan e-ticaret sayfamız da çok şükür yayına başlayarak markamız için önemli bir adım oldu  bizim için. Firmamızda  Müşteri memnuniyeti ve ürün kalitesi her zaman ön planda tutulmaktadır. Sürekli kendini yenileyen moda dünyasını takip ederek sizleri en güncel,en moda ürünlerle buluşturmak önceliklerimizdendir.Güzel anlarınıza eşlik etmek bizler için çok kıymetli.Bu anlamda kısa sürede geldiğimiz bu nokta bizleri gururlandırmaktadır.İşletmemiz için çok özel bir yere sahip olan“ Melys “  ile  Antik Roma döneminde ortaya çıkmış olan Süleyman düğümü ve Aşıklar Düğümü olarak da bilinen dekoratif motifin bulunduğu Kolye,Küpe,Bileklik, Yüzük  modelleri ve Erkek ürünlerimiz  www.mika925silver.com sayfamızda detaylı bir biçimde yer almaktadır.Türkiye’nin her yerine güvenilir ve hızlı bir biçimde ürünlerimizi ulaştırmaktayız. Modellerimizi incelemek üzere sayfamızı ziyaret etmeye davet ediyoruz herkesi. Her daim desteklerini kendisinden esirgemeyen aile bireylerim ve kısa sürede bölgede etkili marka olmalarında önemli rol oynayan kıymetli müşterilerimize  teşekkür ediyorum.”dedi. (TALİP KÖLEOĞLU)