Meri Organizasyon İle Fark Yaratın

  • Eklenme Tarihi :16.07.2022 | 13:34
  • Muhabir :

Altınözü Altınkaya mahallesinde genç girişimci Meryem Yüksel Köleoğlu’nun kurduğu ve başarılı organizasyonlara imza attığı Meri Organizasyon sektörde farkını ortaya koyan bir firma olarak çıktı karşımıza.

Meri Organizasyon İle Fark Yaratın

Hayatımızın en önemli anlarındandır kız isteme,söz,nişan  ve doğum günü kutlamaları.Böylesine önemli organizasyonları artık kimse kendileri organize etmiyor bunun yerine işin Profesyonellerinden yardım alıyorlar. Altınözü Altınkaya mahallesinde genç girişimci Meryem Yüksel Köleoğlu’nun kurduğu ve başarılı organizasyonlara imza attığı Meri Organizasyon sektörde farkını ortaya koyan bir firma olarak çıktı karşımıza.Altınkaya mahallesindeki ihtiyaçtan ortaya çıkan Meri Organzasyon bugün bölgede adından söz ettiren bir firma olarak çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Meri Organizasyon Kız isteme,Söz,Nişan tepsisi,Nişan hediyelikleri,Gelin çiçeği,doğum günü, özel gün  ve evlilik teklifi organizasyonları konusunda kusursuz hizmetinin yanında uygun fiyatları ile de tercih ediliyor.

 

Hacettepe Üniversitesi  Sağlık Yönetimi bölümünü bitirdikten sonra köyüne dönen Meryem Yüksel Köleoğlu,Altınkaya’nın organizasyon konusunda eksikliğini görerek yaptığı hamle ile girdiği organizasyon sektöründe bugün yeni trendleri yakından takip eden yaptığı süslemeler ile takdir toplayan bir isim olarak biliniyor.

Köyünde  başladığı organizasyon serüveninin kısa sürede çok iyi noktalara geldiğini söyleyen Meri Organizasyon İşletmecisi  Meryem Yüksel Köleoğlu yaptığı açıklamada:” İnsanlar artık özel günlerine çok ayrı bir önem veriyor.Köyümüzde bu tip organizasyonlar için dışardan yüksek rakamlara firmaların çağrıldığını gördüğümde kendi kendime dedim ki ben niye bu işi yapmayayım.Böyle başladı benim serüvenim.Ailemin  destekleri ile gerekli malzemeleri aldım ve amatör olarak organizasyon işine başladım.İnternetten önemli firmaların videolarını izleyerek kendimi geliştirdim ve bugün artık bende profesyonel olarak organizasyonlara imza atmaya başladım. Kız isteme,Söz,Nişan tepsisi,Nişan hediyelikleri,Gelin çiçeği,doğum günü, özel gün, Baby Shower  ve evlilik teklifi organizasyonları başta olmak üzere  bir çok organizasyona imza atacak durumdayız. Köyümle başlayan çalışma hayatım çevre köyler ve ilçeler ile devam ederek sektörde artık bizde varız diyecek konuma geldik.Yaptığım organizasyonları instagram hesabım olan @ meriiorganizasyon da düzenli olarak yayınlamaktayım.Oradan yapmış olduğumuz çalışmalar hakkında bilgi alabilirsiniz.Özel günlerinde unutulmaz bir organizasyona imza atmak isteyenler bize ulaşın lütfen.”dedi. Meri Organizasyon iletişim numarası  0 536 605 74 29. (TALİP KÖLEOĞLU)