Hatay Zen Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Açıldı

  • Eklenme Tarihi :17.05.2022 | 08:33
  • Muhabir :

Genç ve dinamik hekim kadrosu ile ağız ve diş sağlığının tüm branşlarında hizmet verecek olan Hatay Zen Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği görkemli bir tören ile hizmete açıldı.

Hatay Zen Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Açıldı

Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzm. Dt.Suphi Çağlar, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı Uzm. Dt. İlkay Gül ve Estetik Diş hekimi Dt. Muazzez Yorluk’un görev yapacakları Hatay Zen Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği  modern cihazlar ile donatılmış muayene üniteleri ve Ameliyathanesi ile kısa sürede ağız ve diş sağlığında tercih edilen bir adres olacaklarının sinyalini ilk günden verdi.

Yoğun katılım ile gerçekleşen açılış törenine CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur,Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz,Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı A.Kadir Teksöz,HASİAD Önceki Dönem Başkanı Gökhan Alkan , Özel Hatay Çocuk Üniversitesi Anaokulu  Kurucularından  Psikolog Ahmet Ertuğrul,Bölgemizde faaliyet gösteren Diş Hekimleri ve Doktorlar ile çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Açılış kurdelesinin kesimi öncesinde söz alan Hatay Protokol üyeleri bölgemiz ağız ve diş sağlığı konusunda başarılı faaliyetlere imza atacaklarına inandıkları Hatay Zen Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Hekimleri Ağız Diş ve Çene Cerrahi Uzm. Dt.Suphi Çağlar, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı Uzm. Dt. İlkay Gül ve Estetik Diş hekimi Dt. Muazzez Yorluk’a hayırlı olsun dilekleri ile çalışmalarında başarılar dilediler.

Ağız Diş ve Çene Cerrahisi  Uzm. Dt.Suphi Çağlar yaptığı konuşmasında:” Alanında birbirinden kıymetli hekim arkadaşlarım ile bir araya gelerek kurduğumuz Hatay Zen Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimizin  açılışını yapıyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.Son teknolojinin kullanıldığı modern cihazlar ile  donatılmış muayene ünitelerimiz  ve Ameliyathanemiz ile bölgemizde  ağız ve diş sağlığı konusunda başarılı hizmet vermek adına  çalışmalarımızı sürdüreceğimiz merkezimiz hepimiz için hayırlı olsun.Ayrıca bizler için çok özel bir gün olan bugünde  yanımızda yer alarak mutluluğumuza ortak olan Hatay Protokolümüzün kıymetli üyeleri,Diş Hekimlerimiz,Doktorlarımız  ve konuklarımıza teşekkür ediyoruz.”dedi.

Kurdele kesimi sonrasında Ağız Diş ve Çene Cerrahisi  Uzm. Dt.Suphi Çağlar, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı Uzm. Dt. İlkay Gül ve Estetik Diş hekimi Dt. Muazzez Yorluk tüm konuklara Hatay Zen Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini  gezdirerek tüm üniteler hakkında bilgilendirmeler yaptılar. (TALİP KÖLEOĞLU)