Gezi Ekibinden Şeb-i Arus Vuslat Günü Turu

  • Eklenme Tarihi :14.12.2022 | 11:08
  • Muhabir :

Şeb-i Arus Vuslat Günü Turu için Gezi Ekibi yöneticileri tarafından rezervasyon konusunda geç kalınmaması konusunda uyarı yapıldı.

Gezi Ekibinden Şeb-i Arus Vuslat Günü Turu

Keyfinizin kahyasıyız sloganı ile bölgemiz turizm sektöründe verdikleri başarılı gezi turları ile bilinen Gezi Ekibi Turizm & Seyahat Acentesi Hazreti Mevlana'nın 749. Vuslat Yıldönümü Anma Törenleri olan Şeb-i Arus törenlerinin Mevlana’nın ölüm günü (veya vuslat günü) olan 17 Aralık gününe tur programı düzenledi.Yayınlandığı günden itibaren ilgi görmeye başlayan 

7-17 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen Şeb-i Arus törenlerinin son günü Mevlana’nın ölüm günü (veya vuslat günü) olan 17 Aralık günü turu için tüm hazırlıkları tamamladıklarını söyleyen Gezi Ekibi Turizm & Seyahat Acentesi işletmecisi Mustafa Başak yaptığı açıklamada :” Kış turlarının start aldığı şu günlerde gelen yoğun talep üzerine Hazreti Mevlana'nın 749. Vuslat Yıldönümü Anma Törenleri için turumuzu düzenlemiş bulunuyoruz. Günübirlik olarak gerçekleşecek olan turumuz Şeb-i Arus törenlerinin son günü olan Mevlana’nın ölüm günü (veya vuslat günü) gerçekleşecektir. Hatay Gezi Ekibi Acenta Önünden start alacak olan turumuz bölgeye özel rehberler nezaretinde  Mevlana Müzesi ile start alacaktır. Konya denilince ilk akla gelen Etli Ekmek ile öğle yemeği molamızın ardından 3.500 m2 gezi alanı ve 1600 m2 kelebek uçuş alanı ile ziyaretçi akınına uğrayan Kelebekler Vadisi gezisi ile devam edecek turumuzda konuklarımız tropikal bir ortamda doğa ile iç içe keyifli zaman geçirecekler. Konya Mevlâna Kültür Merkezi Semâ Salonunda gerçekleşecek Şeb-i Arûs Gecesi Semâ Programının ardından Hatay’a dönmek için yola çıkacağız. Tur ücretimiz 699  TL olup Şeb-i Arus tören bileti 125  TL’dir. Hz.Mevlana’nın 749.Vuslat Yıldönümü Şeb-i Arus turuna katılmayı planlayan herkesi geç kalmadan bizlerle irtibata geçmelerini istiyoruz. ”dedi.

Şeb-i Arus Vuslat Günü Turu için Gezi Ekibi Turizm & Seyahat Acentesi iletişim numaraları 0 542 292 44 44 ve 0 326 216 70 60. (TALİP KÖLEOĞLU)