Gezi Ekibinde Turlar Tam Gaz

  • Eklenme Tarihi :06.06.2023 | 11:30
  • Muhabir :

6 Şubat depremi ile birlikte çalışmalarına zorunlu bir biçimde ara vermek zorunda kalan Gezi Ekibi Turizm & Seyahat Acentesi ,Kısa sürede toparlanarak Antakya’dan hareketli gezi turlarına start verdi

Gezi Ekibinde Turlar Tam Gaz

Asrın felaketinin hemen akabinde faaliyetlerini Adana’da ki ofisleri üzerinden yürütmeye başlayan firma yöneticileri  merkez ofisleri olan Antakya şubelerinin büyük zarar görmesi sonucu ara verdikleri hizmetlerine yeniden başlamanın mutluluğunu yaşıyorlar.
Yaşanan büyük felaket ile herkesin olduğu gibi kendilerinin de büyük acılar yaşadıklarını ifade eden Gezi Ekibi Turizm & Seyahat Acentesinin genç ve başarılı işletmecisi Mustafa Başak açıklamasında:” Öncelikle hepimize büyük geçmiş olsun demek istiyorum. Hayatını kaybeden tüm hemşerilerimize ,ekip arkadaşlarımıza  ve çalışmalarımızda bizlere destek olan YouTuber Hilmi Bağeker’i kaybetmenin derin üzüntüsü ile hepsine Allah’tan rahmet herkese  sabırlar diliyoruz.Felakette yaralanan ve halen de tedavileri devam eden herkese de  şifalar diliyoruz.
"Keyfinizin Kahyasıyız" sloganı ile Bölgemiz turizm sektöründe  2010 yılından bugüne  başarılı bir biçimde faaliyetlerini sürdüren Gezi Ekibi Turizm & Seyahat Acentesi gezi turlarında verdiği kusursuz hizmet ve müşteri memnuniyeti ile oldukça tercih edilen bir firma olarak herkes tarafından biliniyor.İşte böylesine başarılı bir firma olarak kısa sürede toparlanarak hizmetimize kaldığımız yerden devam edebilme adına ekip arkadaşlarımız ile birlikte var gücümüzle çalışarak kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Depremzede vatandaşlarımızın bir nebzede olsa moral ve motivasyon elde edebilmeleri adına start verdiğimiz gezi turlarımızda görmüş olduğumuz yoğun ilgi ne denli doğru bir karar verdiğimizi gösterdi bizlere.
Kültür ve Turizm Bakanlığından 11 Şubat 2015 tarihinde 8757 numaralı  A Grubu  işletme belgesini alan acentamız  aynı zamanda Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) üyesi olan işletmemizde alanında deneyimli ekip arkadaşlarımız ile birlikte turlarında bizleri tercih eden müşterilerimizin güzel bir gezi programı gerçekleştirmeleri için elimizden gelenin fazlasını yapmaktayız. Turlarımız ayrıca uygun fiyatlarının yanında uygun ödeme imkanları ile de müşterilerden tam not almaktadır. Son model araçlarımız ,alanında oldukça deneyimli rehberlerimiz ve çalışma arkadaşlarımız ile birlikte Gezi Ekibi Turizm & Seyahat Acentası olarak bizler sezona yine damga vurmaya  hazırız, Eğer sizlerinde gezi planları arasında muhteşem bir gezi programı varsa bir telefon etmeniz yeterli olacaktır.”dedi.
Gezi Ekibi Turizm & Seyahat Acentası   irtibat telefonları 0 326 216 70 60  ile 0 542 292 44 44. (TALİP KÖLEOĞLU)