GAZİ ZAN SPOR ANAOKULU’NDA MEZUNİYET COŞKUSU

  • Eklenme Tarihi :22.06.2022 | 10:33
  • Muhabir :

Başarılı bir eğitim sezonu geride bırakan Özel Gazi Zan Spor Anaokulu mezun olan minik öğrencileri için coşkulu bir program düzenleyerek farkını bir kez daha ortaya koydu.

GAZİ ZAN SPOR ANAOKULU’NDA MEZUNİYET COŞKUSU

Sosyal Pedagog Gazi Zan yönetiminde sektörde başarılı bir konuma sahip olan Özel Gazi Zan Spor Anaokulunun mezuniyet programı Harbiye Boğaziçi Restaurantta  gerçekleşirken programa Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Hatay Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Doğan Kuş ve yönetim kurulu üyeleri, Özel Gazi Zan Spor Anaokulu eğitim kadrosu, öğrenciler ve veliler katıldı.

Özel Gazi Zan Spor Anaokulu Kurucusu Sosyal Pedagog Gazi Zan yaptığı konuşmasında :”Başarı dolu bir sezonu daha geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Alanında en deneyimli isimleri kadrosunda toplayan Gazi Zan Spor Anaokulunda  spor eğitimi başta olmak üzere, her bir ayrıntının en ince biçimde düşünüldüğü  sınıflarda eğitim alan minikler ilköğretime hazırlanırken, paylaşmayı, dayanışmayı, sosyalleşmeyi ve birlikte çalışmayı öğrenerek okul öncesi eğitimlerini tamamladılar ve İlkokul eğitimi için hazır duruma geldiler .Erken başlayan kayıtlarımız bizim ne denli başarılı bir okul olduğumuzun en büyük göstergesidir.Ben buradan minik yavrularımızın okul öncesi eğitimlerinde üstün performans sergileyen eğitim kadromuza ve her daim yanımızda yer alan velilerimize teşekkür ediyorum.Mezun olan tüm öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.”dedi.

Sınıfların sırayla hünerlerini sergiledikleri mezuniyet programında Halk oyunu ,Dans gösterileri konuklara keyifli anlar yaşatırken sahnede 8 dakika yabancı dil ile birbirleriyle İngilizce sohbet eden minikler herkesi kendilerine hayran bıraktılar.Finalde cübbelerini giymiş ve keplerini takmış bir biçimde sahneye gelen minikler velilerine duygu dolu anlar yaşatırken dereceye giren öğrencilerin mezuniyet kütüğüne isimlerini çakmaları uzun süre ayakta alkışlandı. Daha sonra hep birlikte kep atarak mezuniyet coşkusu yaşayan minikler aileleri ile birlikte gönüllerince eğlendiler.

Unutulmaz bir mezuniyet coşkusuna şahit olduklarını söyleyen veliler çocuklarının okul öncesi eğitimini başarılı bir biçimde tamamlayan ve böylesine muhteşem bir mezuniyet coşkusu ile onları İlkokul’a uğurlayan Özel Gazi Zan Spor Anaokulu Kurucusu Sosyal Pedagog Gazi Zan ve ekip arkadaşlarına teşekkür ettiler. (Talip KÖLEOĞLU)