Continental İle Hayallerinize ve Yola Sıkıca Tutunun

  • Eklenme Tarihi :15.09.2022 | 09:00
  • Muhabir :

Lastikler, aracınızla yol arasındaki temel temas noktasıdır.

Continental İle Hayallerinize ve Yola Sıkıca Tutunun

Sektörde bir dünya markası olan Continental, Üretim yaptığı Lastikleri  her zaman kısa fren mesafesi, maksimum güvenlik ve yüksek sürüş keyfi sunmasını sağlamak için kusursuz bir biçimde çalışmaktadır. Aynı şekilde Continental Ana Bayisi olarak hizmet veren A&C Oto Lastik ,Alanında deneyimli personelleri ile Kalite odaklı hizmet için faaliyetlerini sürdürmektedir.

Sektörde edindiği deneyimler doğrultusunda 2017 yılında hizmete açtığı A&C Oto Lastik işletmesinde ortağı Cemil Çolakoğlu ile birlikte bugüne kadar sunduğu kusursuz hizmetleri ile bilinen Ali Can Daplan  yaptığı açıklamasında:” Continental, Avrupa'nın önde gelen binek ve hafif kamyon lastiği üreticilerinden biridir. Böylesine önemli bir markanın 2019 yılından itibaren  Ana Bayisi olarak faaliyet göstermek bizi çok daha iyi hizmet sunmak adına çaba sarfettirmektedir. Tüm marka model araçlarda lastik değişimlerimiz ve testlerimiz eğitim almış personellerimiz nezaretinde yapılmaktadır.Bu arada değişen ve yenilenen teknoloji en iyi biçimde takip edilmekte olup Continental kalite politikası ile çalışanlarımız teknolojiye uyumlu bir biçimde görevlerini yapmaktadırlar.Dönem dönem uygulanan kampanyaları ile bilinen Continental Lastiklerinde bugünlerde 4 lastik alımında bir yıl yol yardımı hediye kampanyamız mevcuttur.Siz de Aracınız için en uygun Continental Lastiği bulmak adına muhakkak işyerimizi ziyaret etmelisiniz.”dedi.

Continental Ana Bayisi A&C Oto Lastik Yeni Sanayi Girişi Güzelburç mahallesi Utku Acun caddesi no:14 adresinde hizmette olup,İletişim için 0 326 221 41 11 nolu telefonu arayabilirsiniz. (TALİP KÖLEOĞLU)